Haberler

Türkiye'de Alkolün En Fazla Tüketildiği Bölge Marmara

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı verilerine göre; ülkemizde alkollü içeceklerin en fazla tüketildiği bölge Marmara oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre; Türkiye'de alkol tüketiminin en fazla olduğu bölge yüzde 20 ile Marmara, en az tüketimin olduğu bölge ise yüzde 4,7 ile Güneydoğu oldu.

VATANDAŞLARIN YÜZDE 87'Sİ HİÇ ALKOL ALMIYOR

Sağlık Bakanlığı verilerine göre vatandaşların yüzde 87'si hiç alkol almıyor. Her 4 erkekten biri alkol alırken kadınlarda bu oran yüzde 4'lerde kalıyor.

İşte bölge bölge Türkiye'nin alkol haritası;

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sağlık Bakanlığı Türkiye Marmara Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (48)

yilmaz:

Görüldüğü üzre dinine en bağlı millet hala KÜRT milleti allahım şükürler olsun

18
37
yanıtYanıtla
bozkurtefecan_23@mynet.com:

zerdüştlüğe mi?

yanıt0
yanıt0
...........nuri_uygur@hotmail.com:

dogru sadece içki içenler cehenneme gidiyo..işte dinden anladığımız sadece bu..adama bak ya kürt milleti dinine bağlı diye şükür ediyo..desene amazonda yaşayıp ALLAH ı tanımayanı bile affet ALLAHI m diye..desene tüm kullarınla bağışla kiseyi cehenneme sokma diye..

yanıt0
yanıt0
TILMAZwelew@hotmail.com:

sadece alkol almamaylamı oluyo dine bağımlılık uyuşturucu ve esrar pazarlamasında en öndesiniz en pis işlerde sizde

yanıt0
yanıt0
xxx@hotmail.com:

urfa Adıyaman dışında Müslüman kürt ili yoktur bütün kürtlri Müslüman ilan ettin

yanıt0
yanıt0
TÜRKhakann@hotmail.com:

ALAYINIZ KAÇAK ELEKTİRİK ADİSİNİZ VEGİ YOK ESRAR ÇOK ONU GİT MEZARDAKİ DEDELERİNE ANLAT

yanıt0
yanıt0
tarıktarikusta81@hotmail.com:

ırkçılık yapma faşist kaçak işler eroin pkk ya yahudiye hizmet herkesi kastetmem

yanıt0
yanıt0
Serdarr:

içki satanda,içende memlekete zararı dokunuyor.

25
22
yanıtYanıtla
faruk tonyalı:

alkol içmek güzeldir içmesini bile

15
27
yanıtYanıtla
Yalan Dünya:

Icki, Kumar ve Kadin´dan uzak durmak lazim, bunlar aile yikan olaylardir. Yani sonu iyi degildir.

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title