Haberler

Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları

Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları sona erdi.

Dört Eylül Spor Salonu'nda 5 gün süren organizasyonun son gününde 10 sıklette birinciler belli oldu.

46-49 kiloda Malatya'dan Ertuğrul Erdemir, 52 kiloda Eskişehir'den Emre Karaca, 56 kiloda Kars'tan Gökhan Aydın, 60 kiloda Van'dan Remzi Uyar, 64 kiloda Van'dan Bulut Haykır, 69 kiloda Kars'tan Volkan Karslı, 75 kiloda Trabzon'dan Abdulkadir Koroğlu, 81 kiloda Elazığ'dan Mehmet Ergün, 91 kiloda Van'dan Zafer Elasan ve +91 kiloda Bursa'dan Bahram Muzaffer birinciliği elde etti.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, müsabakaların tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar sonra ilk defa ilimizde, büyükler boks müsabakaları yapıldı. 28 ilden 118 sporcu katıldı. En çok katılım Sivas'tan oldu. Önemli olan centilmence yarışmaktı. 5 gün hiçbir olumsuzluk yaşamadık, bundan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

Kılıç, seyirci azlığına dikkati çekerek, "En büyük sıkıntımız yeterli seyircimizin olmamasıydı. İsterdik ki sporseverler boks müsabakalarını izlesin. Buna rağmen güzel bir etkinlik oldu. Boks camiasına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Dereceye giren sporcular Hatay'da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine katılacak. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Malatya Eylül Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title