Haberler

Türkiye-Brezilya Maçı Hangi Kanalda

Güncelleme:

A Milli Futbol takımı "Sambacılar" ile karşılaşıyor. Ev sahipliğini Türkiye'nin yapacağı maçın tarihi ve saati belli oldu. Türkiye ile Brezilya arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadele Show TV'den naklen yayınlanacak.

KADIKÖY'DE SAMBA ZAMANI

Ay-Yıldızlı ekip, David Luiz, Oscar, Neymar gibi isimleri kadrosunda bulunduran Brezilya ile 12 Kasım Çarşamba gecesi saat 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Show TV'den naklen yayınlanacak olan Türkiye-Brezilya hazırlık maçında hedef galip gelip moral bulmak ve takımın üstündeki kara bulutları dağıtmak.

AY YILDIZLILARIN PROGRAMI

A Milli Takım, Brezilya ve Kazakistan maçları için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Ay-Yıldızlılar, müsabakalar öncesi antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmalardan bir gün önce, 11 ve 15 Kasım'da birer basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye ile Brezilya arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kazakistan müsabakasının başlama saati ise 21.45 olacak.

İŞTE MİLLİLERİN ADAY KADROSU

Kaleciler: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin.

Savunma: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.

Orta Saha: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan.

Hücum: Adem Büyük, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (14)

Kemal:

Aday Kadrosuna bakinca bir Cacik olmaz

16
3
yanıtYanıtla
erhanglcMobil-ANDROID:

Brezilya milli takımı bizimle iyi samba yapacak gibi hadi hayırlısı :)

13
2
yanıtYanıtla
Cinconlu:

Kendin büyütüp yetiştirdiğin ve Bülent korkmazın tavsiye önderliği ile bu güne getirdiğin Emreyi neden bu kadroya almadın Hoca ?

5
9
yanıtYanıtla
terim:

emreymiş emreyi ben oyuncu olarak bile görmüyorum

yanıt1
yanıt0
savas:

ALMANYA''nın acısı bizden çıkacak :)

10
2
yanıtYanıtla
kaan:

yine fark yeriz handikap brezilya oynayın

5
5
yanıtYanıtla
kanuni sultan süleyman:

adam hakan çağlanoğlunu ve ömer toprakı yine kadroya almadı ne yapmak istiyor bu adam ben anlamadım arkadaş.

3
3
yanıtYanıtla
Vanlı:

Fatih hocam ne yaparsa iyi yapar. Milli takımda ona sonsuz destek var. Hakan ve Ömer bir daha bu takıma girmesin.

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

8 yeriz

2
1
yanıtYanıtla
meto:

sanki türkiyeyi izlicem. . Bana brezilya kadrosu lazım neymar oscar vs oynayacakmı boşu boşuna bizimkileri görüp gelmim

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title