Haberler

Esra Erol'da Herkesi Kendine Hayran Bırakan Damat Adayı

Güncelleme:

Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'da ilginç anlar yaşandı. Aslı Hanım'a talip olarak gelen Dikmen Bey, duygusal konuşmaları ve jestleriyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'da ilginç anlar yaşandı. Aslı Hanım'a talip olarak gelen Dikmen Bey, jest ve duygusal konuşmalarıyla stüdyodakileri kendine hayran bıraktı.

STÜDYOYA MÜZİK KUTUSUYLA GELDİ

Elinde bir kutu ile stüdyoya giren damat adayı Dikmen Bey, "Bir eskiciye gittim, beni yüreğim oraya götürdü, yaşlı bir amca vardı.Kendisine eskiden aşktan nasıl bahsedilirdi diye sordum oda bana bu müzik kutusunu verdi. Çiçek döner ve döndükçe sevgi saçar. Bu böyle büyülü bir kutu, bu Aslı Hanım'ın. Beni kabul etsin etmesin hiç önemli değil, benim duygularımdan bir parça, 1940'lı yıllardan kalma bir hediye" diyerek Aslı Hanım'a hoş bir jest yaptı.

HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Duygu yüklü konuşmalarıyla herkesin gönlünde taht kuran Dikmen Bey, Dünyanıza davet ederseniz çok mutlu olurum, etmezseniz de mutlu bir gülümsemeyle geri giderim. Damat adayını destekleyen herkes Aslı Hanım'ın ona bir şans vermesini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Fox Tv Dikmen Magazin Haberler

500

Yorumlar (114)

ahmet:

İnanma o sözlere kızım. Kıroların sevgisine aldanma hemen. Kırolar kıroları sevsin. Seviceksen Türk erkeğini sev. Karadenizliyi sev. Ama kıroları sevme, bulaşma.

40
52
yanıtYanıtla
selda:

sakın inannma erkeklere bende birini sevdim yok seni seviyorum sensiz yaşıyamam diyordu noldu adam terketti sonra beni hangi erkek seni seviyorum diyorsa onda bir bit yeniği var ben artık bunu anladım

41
15
yanıtYanıtla
SygnMobil-IOS:

Bu programlar artık kaldırılmalı RTÜK göreve

52
3
yanıtYanıtla
Adınız YazınKUTU KUTU PENSE:

AYAKKABI KUTUSUNDAN SONRA , BİR DE MÜZİK KUTUSU NEDİR BU ÜLKENİN KUTULARDAN ÇEKTİĞİ

45
8
yanıtYanıtla
TURK:

derdinizi seveyim. . memleket elden gidiyor siz neler pesindesiniz. . .

47
5
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

GÜZEL KADINLARI REYTİNG TOPLAMAK İÇİN ALIYORLAR BU GÜZELLİKTE BİR KADININ BİR ERKEK BULAMAMASI KADAR SAÇMA BİRŞEY OLAMAZ TELEVİZYON KANALLARI PARA VERİYOR KİMSEYİ KABUL ETME DİYE BÖYLECE DAHA UZUN SÜRE EKRANDA DURUYOR VE SEYİRCİ TOPLUYOR OLAY BU

46
1
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Ünlü bir psikolog bu tür programa katılanların tamamının psikolojik sorunları olduğunu söyledi.

46
0
yanıtYanıtla
ghfbgj:

Ya bu kız daha önce jeti olan adamı istemedi seni napsın . :)

39
2
yanıtYanıtla
Elif YillmazmobilWeb@haberler.com:

GERZEK KIRO, hangi Türk kizi kanar sizin gibi dagdan inmelere

25
16
yanıtYanıtla
turan özbek:

TC. iş adamı olan MEHMET EMİN KARAMEHMET tin işinde kolumu kaybettim Çukurova Gurubuna bağlı Baytur İnşaahat beni duyun. Mhkm. . (2, bintl tazminat kazandım yasal faizle birlikde(5, 600tl) tazminat aldım bir kol PROTEZ(9, bin eura) beni duy KARAMEHMET TC. iş adamı olan M. E. KARAMEHMEDİN işinde kolumu kaybettim bir kol PROTEZİ yaptıramayacak iş veremiyeçek kadar fakirler duyunDolar milyarderi M. E Karamehmedin kolsuz bıraktığı fakir İşçisiyim 17 yıldan beri kolum yok MHKM 5yıl srd aldığım pr 5, 600TL dir. . . . .

39
1
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title