Haberler

Türkiye Bocce 1. Ligi'nde 1. Etap Sona Erdi

Şehit Samet Cantürk Türkiye Bocce 1. Ligi 1. Etap (Raffa) müsabakaları yapıldı.

Şehit Samet Cantürk Türkiye Bocce 1. Ligi 1. Etap (Raffa) müsabakaları yapıldı.

Kahramankazan Bocce Spor Salonu'nda düzenlenen ligin 1. etabını Bartın Üniversitesi GSK 16 puanla şampiyon tamamladı.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve lige adı verilen 15 Temmuz şehitlerinden Samet Cantürk'ün ailesinin de katıldığı törenle cuma günü başlayan ligde, 16 takım, yaklaşık 100 sporcuyla mücadele etti.

Rafa müsabakalarının sona ermesinin ardından AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan TBBDF Bocce Asbaşkanı ve Lig Sekreteri Faik Kapsız, "Raffa, petank ve volo" olmak üzere 3 etaptan oluşan Bocce 1. Ligi'nin ilk etabını oluşturan Raffa müsabakalarının tamamlandığını belirterek, ligin petank ve volo müsabakalarıyla devam edeceğini söyledi.

Kahramankazan Belediyesi tarafından tadilatı yapılan bocce salonunun yeni haliyle daha güzel olduğunu ifade eden Kapsız, "Türkiye'nin ilk müstakil bocce salonu olan Kahramankazan Bocce Salonumuzun yenilenmesindeki katkılarından dolayı Lokman Ertürk başkanımıza tüm bocce camiası adına teşekkür ediyorum. Müsabakalara katılan oyuncularımız iyi bir performans sergiledi. Sporcular birbirlerine ve hakemlere karşı centilmence davrandılar. Böylece lige iyi bir başlangıç yapmış olduk." dedi.

3 gün süren müsabakalarda ilk 5 sıralama şu şekilde gerçekleşti:

1. Bartın Üniversitesi GSK (16 puan)

2. Gençlik Merkezim (15 puan)

3. Kahramankazan Belediyespor Kulübü (14 puan)

4. Toroslar Belediyespor Kulübü (13 puan)

5. Hasanağa TOKİ İ.Ö.O. GSK (12 puan)

Kaynak: AA / Spor

Lokman Ertürk Samet Cantürk Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title