Haberler

Türkiye Bilardo Şampiyonası'nın 2. Etabı İçin 24 Saatte Yüzlerce Başvuru Oldu

Bilardoya yoğun ilgiFederasyon Başkanı Ersan Ercan: "Bilardoya olan ilgi arttı bu bizi gururlandırıyor""Bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmak ve turnuva oynama arzusu içinde olan sporcuları görmezden gelmek olmaz, teknik kurul gerekeni yapacak"Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHATürkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap müsabakaları 2-9 Mayıs tarihlerinde Ürgüp'te yapılacak.

Bilardoya yoğun ilgi

Federasyon Başkanı Ersan Ercan: "Bilardoya olan ilgi arttı bu bizi gururlandırıyor"

"Bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmak ve turnuva oynama arzusu içinde olan sporcuları görmezden gelmek olmaz, teknik kurul gerekeni yapacak"

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap müsabakaları 2-9 Mayıs tarihlerinde Ürgüp'te yapılacak.

Sporcular için başvuru kayıtları açılırken, 24 saat içinde yüzlerce başvuru oldu. Kısa süredeki bu yoğun ilgi bilardo camiasında memnunluk yarattı.

Türkiye 3 Bant Bilardo 1. Etap müsabakaları Antalya Side'de yapılırken, rekor katılımlı bu şampiyona büyük dikkat çekmişti. 1200'e yakın sporcu, 86 hakem, teknik kurul üyeleri ve yöneticilerle birlikte 1300'ü geçen kişi sayısı turnuvanın bilardoda bir dünya rekoru olarak tarihe geçmesini sağlamıştı.

Başkan Ercan: "Hiç bir spor dalında başvurular 24 saatte dolmaz"

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'nde yapılması kararlaştırılan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap müsabakalarına ek katılım için kontenjan alınabileceği bildirildi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, turnuva başvurularının 24 saatten az bir sürede, yine öngörülmesi çok zor bir talep karşısında kapatmak zorunda kaldıklarını ve gerekli düzenlemeleri yapacaklarını belirterek; "3 yıl öncesine kadar 600- 700 kişilik bir turnuva düzenlendiğinde 'dev turnuva' olarak nitelendirirdi. Artık bugünkü gibi yüksek sayılı katılımlı bir turnuva bile yetmiyor. Camiamızın taleplerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ama takdir edersiniz ki yüzlerce kişiyi bir yerde oynatmak kolay olmuyor. Biliyorsunuz ilk etap ta bu rakam 1200 olmuştu. İkinci etap müracaatlarını da 22-30 Mart tarihleri arasında alacaktık ancak, 700 ek katılımı daha ilk günde doldurduk. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu durum, hiçbirimizin alışık olmadığı, hiçbir sporda yaşanmayan ve çok önceden ön görülemez bir durum. Ancak teknik kurulumuz bana bir rapor sunuyor. O rapor doğrultusunda belki tekrar bir iyileştirme yapıp ek kontenjan düşünebiliriz. Bu da yarın (26 Mart) belli olacak."

"Yoğun ilgiye kayıtsız kalamayız"

Başkan Ercan konuşmalarına şöyle devam etti: "Bilardoya olan ilginin artması, sporcularımızın büyük oynama arzularını göstermesi bizleri oldukça gururlandıran gelişme. Hiç bir spor dalında 24 saatte bu kadar yoğun başvuru olmuyor. Ancak; bu kadar yoğun katılımlı turnuvaların aylar önceden bütçelenmesi ve gerek maliyet, gerekse organizasyonel birçok sıkıntıyı birlikte taşıması nedeniyle bu yaşadığımız problemleri de beraberinde getirmektedir. Yine de sizlerden gelen bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmayacağız. Teknik kurulumuz şu an itibariyle masa, gün ve katılımcı sayısının olabilecek en mümkün şekilde programını yapmaktadır. Antalya'da 20 masada toplam 1744 maç organize edildi. Hiç bir sorun yaşamadık. 2. Etap için hazırlanacak rapor bana ulaştığında değerlendirip, ek kontenjan hakkında duyuruyu yapacağız."

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap Müsabakaları 02-09 Mayıs tarihleri arasında 'Erkekler, Kadınlar ve Gençler' kategorilerinde Ürgüp Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Antalya Türkiye Ürgüp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title