Haberler

Türkiye Bilardo Şampiyonası'nın 1. Etabı Yarın Sona Eriyor

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası'nın birinci etabı, yarın yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası'nın birinci etabı, yarın yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada büyükler, gençler ve kadınlar kategorilerinde 510 sporcu mücadele ediyor. 5 Nisan'da başlayan turnuvada, dünya şampiyonu olan Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu, Adnan Yüksel, Lütfü Çenet, Tolgahan Kiraz, kadınlarda da dünya üçüncüsü Gülşen Değener gibi sporcular yer alıyor.

3 ETAP DAHA DÜZENLENECEK

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, şampiyonun birinci etabının 13 Nisan'da tamamlanacağını, ardından 3 etap daha düzenleneceğini kaydetti. Şampiyonanın eleme usulü yapıldığına dikkati çeken Kurugöllü, toplam 4 etap sonunda alınan puanlarla 2015 yılının milli takımını belirleyeceklerini vurguladı. Turnuvada doğu ve güneydoğu illerinden gelen sporcuların da yarıştığını belirten Kurugöllü, "Doğu ve güneydoğu bölgelerinde bilardonun yaygınlaşması için çok sayıda bilardo masası ve antrenör göndermiştik. Bu turnuvada o bölgelerden gelen sporcularımızın başarılı olduklarını gördük. Bu da bizim için sevindirici bir gelişmedir" dedi.

21 BİN SPORCUMUZ VAR

Dünyada en fazla derece ve madalya alan sporcuların Türkiye Bilardo Federasyonu'na bağlı olduğunu anlatan Kurugöllü, "Bu turnuvada dünya ve Avrupa şampiyonu birçok sporcumuz var. Türk bilardocularının en büyük özelliği dünyada en fazla madalya ve derece alan sporcular olmaları. İsveç, Hollanda ve İspanya'da birer başarılı sporcu varken, Türkiye'de birçok Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş, derece almış sporcu var. 21 bin lisanslı sporcumuz var ama maalesef federasyon olarak bunun karşılığını göremiyoruz" diye konuştu. - Manavgatantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title