Haberler

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Çanakkale Belediyespor'un kulüp başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale savaşlarının 100. yılı olan 2015'te hem Türkiye Kupası'nda final oynamayı hem de Avrupa liglerinde mücadele etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Bu yıl, geçen seneki sıkıntıları yaşamadan daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini söyleyen Güneşhan, "Bu yıl Türkiye Kupası maçlarını daha fazla önemsiyoruz. Kupanın finali 2015 yılında oynanacak. 2015 yılı sadece Çanakkale için değil, bütün dünya için önemli. Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümü. Biz de 100. yılda Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak final oynamayı hedefliyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Bu sene daha keyifli maçlar, daha fazla galibiyet gördükleri sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Geçen yıl hedefimiz ligde kalmaktı. Bu yıl ise önce Play-off'lara kalmak. Daha sonra da Avrupa kupalarında oynayabilecek bir sıralamada ligi bitirmek. Güç itibariyle bunun üstesinden gelebilecek durumdayız. Halkın takıma sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Galatasaray maçını kazanarak yola devam etmek istediklerini belirten Güneşhan, "Bütün müsabakalarda, o gün sahada kim iyi oynuyor ve az hata yapıyorsa o kazanıyor. Ben, Galatasaray maçında bunları en iyi yapacak taraf olarak kendimizi görüyorum" diye konuştu.

Toplantıda antrenör Üzeyir Durak, takım hakkında bilgiler verirken, takım kaptanı Romina Gueren Lamas ise belirlenen hedeflere ulaşmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirtti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale Belediyespor Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title