Haberler

Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Boks Federasyonu ve Şanlıurfa Valiliği tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

Türkiye Boks Federasyonu ve Şanlıurfa Valiliği tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

GAP Arena Spor Salonu'ndaki şampiyonanın son gününde, genç bayanlar final müsabakaları sonucu 48 kilogramda Hazel Gökdüz, 51 kilogramda Nazmiye Tatar, 54 kilogramda Sümeyye Kesikoğlu, 57 kilogramda Urguya Us, 60 kilogramda Esra Yıldız, 64 kilogramda İrem Akın, 69 kilogramda Gizem Aydemir, 75 kilogramda Busenaz Sürmeneli, 81 kilogramda Saniye Şenay Demircioğlu ve +81 kilogramda Canan Metin, birincilikleri kazandı.

Şanlıurfa'da 5 gün süren şampiyonaya 42 ilde 381 sporcu katılırken, müsabakalarda 36 hakem görev yaptı. GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapılan final müsabakalarını Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sponsor firmaların temsilcileri, spor camiasından isimler ve spor severler izledi. Müsabakalar sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'nın çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını, bundan sonra da bunun gibi büyük ve uluslararası organizasyonların üstesinden gelebileceklerini belirtti.

Şampiyonaya katılan sporcuların Şanlıurfa'yı gezme imkanı da bulduklarını ifade eden Vali Küçük, "Eminim Şanlıurfa sporcularımızın hafızalarında güzel bir yer edinmiştir. Şanlıurfa'ya tekrar gelmek için sebep arayacaklardır" dedi.

Şampiyonada başarılı olan sporcuların dünyanın birçok yerinde yapılacak uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi temsil edeceğini hatırlatan Vali Küçük, şampiyonada başarılı olan sporcuları kutladı.

Öte yandan büyük bayanlar 75 kiloda Isparta kenti adına ringe çıkan Sema Çalışkan'ın Şanlıurfalı oluşu, salonda bulunan sporseverleri de ayrıca sevindirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Yıldız Şanlıurfa Türkiye Tatar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title