Haberler

Türkiye Basketbol Ligi

Salon: Ankara Hakemler: Zafer Yılmaz, Yener Yılmaz, Serhat Büker Türk Telekom: Evren Büker 8, Barış Ermiş 2, Murat Göktaş, Roll 24, Rakovic 8, Johnson 17, Carter 6, Ümit Sonkol 10, Valters 10, Mutlu Akpınar 3 İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Wright 21, Jenkins 27, Balazic 6, Vujacic 9, Stepheson 12, Dusan Cantekin 7, Caner Topaloğlu 2, Markota 5, Burak Erol 1. periyot: 27-15 Devre: 38-47 3. periyot: 63-78 Türkiye Basketbol Ligi'nde Türk Telekom, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 89-88 yenildi.

Salon: Ankara

Hakemler: Zafer Yılmaz, Yener Yılmaz, Serhat Büker

Türk Telekom : Evren Büker 8, Barış Ermiş 2, Murat Göktaş, Roll 24, Rakovic 8, Johnson 17, Carter 6, Ümit Sonkol 10, Valters 10, Mutlu Akpınar 3

İstanbul Büyükşehir Belediyespor : Wright 21, Jenkins 27, Balazic 6, Vujacic 9, Stepheson 12, Dusan Cantekin 7, Caner Topaloğlu 2, Markota 5, Burak Erol

1. periyot: 27-15

Devre: 38-47

3. periyot: 63-78

Türkiye Basketbol Ligi'nde Türk Telekom, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 89-88 yenildi.

Türk Telekom, karşılaşmaya hem hücumda hem de savunmada çok istekli ve etkili başladı. Roll, Rakovic ve Evren Büker'in sayılarıyla kontrolü eline alan başkent ekibi, 2. dakikayı 9-0 önde geçti. Dış atışlardan Roll, pota altından da Rakovic ile sayılar bulmaya devam eden Türk Telekom, 6. dakika içinde farkı 13 sayıya (20-7) kadar çıkardı. Yaptığı sert savunmayla rakibini hataya zorlayan Ankara ekibi, Johnson'ın da skora katkı yapmasıyla ilk çeyreği 27-15 üstün bitirdi.

2. periyodun ilk bölümünde rakibinin hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Jenkins, Vujacic ve Dusan Cantekin'in basketleriyle 9-0'lık seri bularak 13. dakikada farkı 3 sayıya indirdi: 27-24. Roll ile hücumdaki suskunluğuna son veren Türk Telekom, savunmasında Dusan Cantekin-Wright ikilisini durdurmakta zorlanınca, İstanbul temsilcisi, 16. dakika içinde 35-33'lük skorla ilk kez öne geçti. Hücum organizasyonlarında sıkıntı yaşayan rakibi karşısında Balazic ve Jenkins ile skor üreten İstanbul Büyükşehir Belediyespor, farkı giderek açtı ve soyunma odasına 47-38 önde gitti.

3. çeyreğe İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Jenkins, Türk Telekom ise Roll'un 3 sayılık basketiyle başladı. Sert savunmasının yanı sıra Vujacic'in 3 sayı çizgisinin gerisinden attığı art arda basketlerle 11-3'lük seri yakalayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 23. dakikada farkı 17 sayıya kadar çıkardı: 41-58. Rakibinin kötü bir yüzdeyle oynadığı bu dakikalarda pota altında Stephenson'u etkili kullanan konuk takım, 27. dakikaya 70-52 üstün girdi ve çeyreği 78-63 önde tamamladı.

Türk Telekom, 4. periyoda yüksek yüzde yakalayarak girdi. Valters ve Evren Büker ile 3 sayı çizgisinin gerisinden, Johnson ve Ümit Sonkol ile de pota altından basketler bulan Türk Telekom, bulduğu 23-7'lik seriyle 38. dakikada 86-85'lik skorla yeniden öne geçti. Son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Jenkins'in basketiyle öne geçen rakibi karşısında Valters ile bir basket daha bulan Türk Telekom, son 11 saniyeye 88-87 üstün girdi. Jenkins'in serbest atış çizgisinden ürettiği sayılarla skor üstünlüğünü eline alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibinin son hücumdan yararlanamamasıyla karşılaşmadan 89-88 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Türk Telekom Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title