Haberler

Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi 16. hafta maçında Tofaş Spor Kulübü, deplasmanda NSK Eskişehir Basket’i 80-78 mağlup etti ve ikinci devreye galibiyetle başladı.

Türkiye Basketbol Ligi 16. hafta maçında Tofaş Spor Kulübü, deplasmanda NSK Eskişehir Basket'i 80-78 mağlup etti ve ikinci devreye galibiyetle başladı.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Tofaş Spor Kulübü, Wood, Erol Can, Lance, Samet ve Brian beşiyle başladı. Karşılaşmaya Lance Harris'in üç sayılık basketiyle başlayan Bursa temsilcisi 4. dakikayı 8-5 üstün geçti. Bu dakikadan itibaren NSK Eskişehir Basket Walsh'un basketleriyle üstünlüğü eline geçirdi ve 8. dakikayı 16-14 önde geçti. Son bölümde Todic'le önce eşitliği sağlayan Tofaş Spor Kulübü periyodu da Lamar'ın basketiyle 18-16 üstün tamamladı. İkinci çeyrek Bursa ekibinin basketiyle başlasa da Eskişehir temsilcisi 11.24'te Buğrahan ile yeniden öne geçti. Kırmızı-beyazlılar Wood'un devreye girmesiyle 14. dakikada 25-23'lük üstünlüğü yakaladı. Rakibi karşısında yeni transfer Todic'ten de katkı alan Tofaş Spor Kulübü 17.21'de farkı 9'a çıkararak skoru 25-34'e getirdi. Devrenin son dakikasına 41-27 önde giren Bursa temsilcisi soyunma odasına da 45-31'lik skorla üstün girdi.

EV SAHİBİ YETİŞEMEDİ

Üçünü çeyreğin başında iki takım da skor üretemezken TOFAŞ, Tayfun'la kazandığı toplarla hızlı hücumdan sayılar buldu ve 25. dakikayı 54-35'le üstün geçti. Çeyreğin son iki dakikasına girilirken Brian ve Wood'la farkı daha da açan Bursa temsilcisi skoru 63-38'e getirdi. Kalan bölümde NSK Eskişehir Basket biraz hareketlense de final periyoduna Tofaş Spor Kulübü'nün 67-46'lık üstünlüğüyle girildi. Dördüncü çeyreğe iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla skor üreten NSK Eskişehir Basket 34. dakikada farkı 13'e indirerek skoru 57-70'e getirdi. Eskişehir temsilcisi 36.30'da Randle'nin üç sayılık basketiyle farkı tek haneli sayılara indirdi. Tofaş Spor Kulübü hücumda skor üretmekte zorlandığı son bölümde Brian ile farkı yeniden 11'e çıkardı. NSK Eskişehir Basket son bir buçuk dakikaya girilirken Randle ile skoru 68-76'ya getirdi. Mücadelenin son dakikasına girilirken Walsh ile bir basket daha bulan ev sahibi skoru 70-76 yaptı. Son 24 saniyede faul çizgisinden skor üreten Bursa ekibi skoru 70-79 yaptı. Kalan bölümde basit hatalar yapan taraf Bursa temsilcisi olsa da Tofaş Spor Kulübü sahadan 80-78'lik galibiyetle ayrıldı ve ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yaptı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehir Tofaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title