Haberler

Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray Liv Hospital, sahasında ağırladığı Eskişehir Basket'i 86-69 yendi.

Karşılaşmaya iki takım da tutuk başladı. İlk dakikaları düşük tempoda oynanan müsabakada karşılıklı basketler atılırken, Micov ve Sinan Güler ile savunma ribaundlarını ve Jawai ile basketler bulan Galatasaray Liv Hospital, 6. dakikada 11-5'lik üstünlük kurdu. Eskişehir Basket, bu dakikadan sonra Walsh ve Williams'ın kaydettiği basketlerle 8. dakika içinde farkı 2 sayıya (13-11) indirse de rakibinin öne geçmesine engel olan sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 18-11 önde tamamladı.

İkinci periyoda iyi başlayan ev sahibi takım, 13. dakikada farkı çift haneye taşıdı: 24-13. Brackings ve Williams ile dışarıdan, Bachynski ile de pota altından bulduğu basketlerle 8-0'lık seri yakalayan konuk takım, 14. dakikada farkı 3 sayıya (24-21) indirdi. Karşılıklı basketlerin atıldığı bölümde Brackings'in elinden 5 sayı bulan Eskişehir Basket, 25. dakikada farkı 1 sayıya (27-26) çekti. Aradori ve Jawai'nin basketleriyle skor üstünlüğünü koruyan Galatasaray Liv Hospital, devre arasına 38-34 önde girdi.

İkinci yarıya Sinan Güler'in 4 sayısıyla başlayan sarı-kırmızılılar, 23. dakikada 42-34 üstünlük kurdu. Erceg, Pocius, Micov ve Arroyo ile skor üretmeye devam eden ev sahibi takım, 28. dakikanın başında farkı 16 sayıya (58-42) çıkardı. Kalan sürede Erceg ile 2 sayı daha bulan Galatasaray Liv Hospital, 3. periyodu 60-42 önde bitirdi.

Son çeyreğe baskılı başlayan sarı-kırmızılı ekip, elde ettiği 6-0'lık seriyle 32. dakikada farkı 24 sayıya (66-42) kadar çıkardı. Yakaladığı farkın rahatlığıyla oynayan Galatasaray Liv Hospital, maçı 17 sayı farkla, 86-69 kazandı.

Müsabakada 26 sayı kaydederek en skorer oyuncu olan Eskişehir Basket'ten Brackings, mağlubiyeti engelleyemedi. Beş oyuncunun çift hanelere ulaştığı Galatasaray Liv Hospital'da ise Aradori 15, Arroyo 14, Micov, Erceg ile Jawai 12'şer sayı üretti. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Galatasaray Liv Hospital Sinan Güler Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title