Haberler

Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü Akkaş Açıklaması

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele etmek istediklerini söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele etmek istediklerini söyledi.

Akkaş, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Slovenya'daki kampında TBF'nin internet sitesinde yaptığı açıklamada, kondisyon kamplarının yurt dışında olmasının takımın konsantrasyonunu yükselttiğini vurgulayarak, "Bizim amacımız elemelerde engele takılmadan olimpiyatlarda mücadele vermek ve madalya elde etmek." ifadelerini kullandı.

Teknik ekibin kalitesinin her şeyin sorunsuz işlemesini sağladığını aktaran Barbaros Akkaş, şunları kaydetti:

"Takımın hedefi her sporcunun hayali olan Olimpiyat Köyü'nde bulunmak ve orada madalya için savaşmak. Kadın millilerimiz her zaman hedeflerini kendileri koymuşlardır ve her geçen yıl da hedeflerini yükseltmişlerdir. Şimdi ise olimpiyatlarda madalya sahibi olmaktan bahsediyoruz. Beşinciliğin üzerine çıkmayı amaçlıyoruz. Bunu da başaracak hem teknik, hem idari kadroya hem de oyuncu kadrosuna sahibiz ve inşallah da başaracağız."

Kaynak: AA / Spor

Barbaros Akkaş Slovenya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title