Haberler

Türkiye Basketbol 3. Ligi

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Mütevazı şartlar içerisinde kurulan Bilecik Belediyesi Basketbol takımı, uzun vadeli planlarını ve projelerini yapan bir anlayış sergiliyor"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Mütevazı şartlar içerisinde kurulan Bilecik Belediyesi Basketbol takımı, uzun vadeli planlarını ve projelerini yapan bir anlayış sergiliyor" dedi.

Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Türkiye Basketbol 3. Ligi 2014-2015 sezonunda mücadele edecek Bilecik Belediyespor'a transfer olan oyuncuların imza töreninde, mütevazı bütçelerle kente ve gençlere bir heyecan getirme çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Mütevazı şartlar içerisinde kurulan takımın uzun vadeli planlarını ve projelerini yapan bir anlayış sergilediğini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Bu zamana kadar düşündüklerimizi hep gerçekleştirdik. Bir anda bir başarı olup da yerine getirmeyi planlayarak uzun vadede başarıyı yaymak ve başarıyı elde ettikten sonra orada tutunabilmek ve yeni başarılara el atabilmeyi hedefliyoruz. Bu sezon son derece önemli. Çünkü artık 3. Lige çıktık ve önümüzde 2. Lig, 1. Lig gibi ciddi şekilde bir performans sergileyeceğimiz alan var. Takım olarak, 'yarışta varız'. 10 yıllık çalışmamızda, hedeflerimiz de var. Hepsini belediye olarak şehrimizin imkanları ölçüsünde ayağımızı yorganımıza göre uzatarak bu noktada planlama ve gerçekleştirme çabası içerisindeyiz."

Takım antrenörü Yeşer Karabulut da geçen yıl ki sezonun başarılı bir şekilde tamamladıklarını, Bilecik halkının ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın destekleriyle 3. Lig'e çıktıkları bildirdi.

Yeni bir oluşum için çalışmalara başladıklarını anlatan Karabulut, "Transfer çalışmalarımıza sezon bitiminden kısa bir süre sonra başladık ve 4 ayrı transferler gerçekleştirdik. 17 Eylül'de grubumuz belli olacak. Ligde ilk 8 takım arasında kalarak play- off oynamak istiyoruz" dedi.

Açıklamaların ardından Yağcı ve oyuncular, imza törenini gerçekleştirdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Şeyh Edebali Selim Yağcı Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title