Haberler

Türkiye Açık Tekvando 2014 Turnuvası

Turnuvanın son gününde küçükler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yapıldı.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Açık Tekvando (Turkish Open) 2014 Turnuvası'nda son gün müsabakaları yapıldı.

Serik ilçesinde, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen turnuvanın son günü, küçükler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde mücadelelere sahne oldu.

Küçük erkeklerde Rusya iki altın, Litvanya ve Türkiye birer gümüş, Ukrayna ve İran ikişer bronz madalya kazandı.

Küçük bayanlarda İran iki altın, bir bronz,  İspanya bir altın, Türkiye üç gümüş, üç bronz, Azerbaycan ve Norveç de birer bronz madalya aldı.

Yıldız erkeklerde Türkiye iki altın üç bronz, Rusya bir altın, bir gümüş, bir bronz, Libya ve İran birer gümüş, Almanya ile Belarus da birer bronz madalya elde etti.

Yıldız bayanlarda Türkiye bir altın, bir gümüş, üç bronz, İran bir altın, bir bronz, Rusya bir altın, Libya ve Meksika birer gümüş madalyayla turnuvayı tamamladı.

Büyük erkeklerde Türkiye ve Hollanda birer altın, Polonya ve Avustralya birer gümüş, Azerbaycan üç bronz ve Brezilya bir bronz madalyanın sahibi oldu.

Büyük bayanlarda ise Hırvatistan iki altın, Sırbistan ve Brezilya birer gümüş, Polonya, İspanya, Fransa ve Almanya ise birer bronz madalya kazandı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Türkiye İran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title