Haberler

Türkiye A Milli Takımımız, Karadağ'ı 1-0 Yendi

Güncelleme:

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da mücadele edecek Türkiye A Milli Takımımız, hazırlık karşılaşmasında evinde oynadığı maçta Karadağ'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuva hazırlıkları kapsamında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ay-Yıldızlı takımımız 1-0 kazandı.

SON DAKİKADA GÜLDÜK

Antalya Stadı'nda oynanan maçta A Milli Takım'a galibiyeti getiren golü uzatma dakikalarında Mehmet Topal attı . İki takımın da birbirinin kalesinde çok fazla tehlike yaratamadığı maçta Türkiye maçı 9'da 2 isabetli şut ve %58'lik topla oynama oranıyla tamamladı. Karadağ ise maçı 5'te 2 isabetli şut ve %42'lik topla oynama oranıyla tamamladı.

EMRE MOR İLK KEZ MİLLİ OLDU

Daha önce Türkiye U21 Milli Takımı forması giyen 18 yaşındaki genç yıldız Emre Mor, maçın 2. yarısında oyuna dahil olarak milli formayı ilk kez sırtına geçirdi. Kariyerine Çin'de devam eden Burak Yılmaz ise maçın 58. dakikasında oyuna dahil olarak uzun bir süre ilk kez milli formayı giydi.

SON 4 MAÇTA 3 GALİBİYET

EURO 2016 Turnuvası'na hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Takımı, böylece son 4 hazırlık maçında 3. galibiyetini aldı. A Milliler daha önce İsveç ve Avusturya'yı 2-1 yenmiş, İngiltere'ye ise aynı skorla mağlup olmuştu.

Yurt içindeki son hazırlık maçını yapan A Milli Takım, 5 Haziran'da Slovenya'ya giderek son hazırlık maçını yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Türkiye Karadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

GEDİN İŞİNİZE:

Affetmedi mi ? aynen yahu Alamanya nın bu günkü saçma oyunu gibi bir oyun oynadı :) Allahtan rakip Slovakya değildi . Bu oyunda Milli takımda biizm sokaktaki en sarhoş adam kadar millilik olmadığını bir daha anladım . Bir de affetmedi diye başlık atmışsınız gol kaçıncı dakikadaydı acaba ve rakip kimdi

5
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

NUR TOPU GIBI EMRE MORUMUZ OLDU COK IYI YAVRUCAN

1
2
yanıtYanıtla
cem:

rezil bir oyun şans eseri bir gol tam da bulmuşlar kendi kafalarına göre bir rakip ee akıllandılar zamanında Brezilyayı getirdiler İstanbul''a hazırlık maçı için farklı yenip gitmişlerdi bizi

1
1
yanıtYanıtla
fenerli dayi:

karadagi affetmedi diye yazi atan mahluk deki butakimlami fransaya gidiyoruz pislik

0
1
yanıtYanıtla
İLK KEZ MİLLİ.:

BEN DE İLK MİLLİ OLDUĞUMU HATIRLIYORUM. . O ZAMAN ON DÖRT YAŞINDAYDIM. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title