Haberler

Türkiye A Milli Takımı, İngiltere'ye 2-1 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Euro 2016 öncesindeki ilk hazırlık maçında Türkiye, İngiltere ile karşı karşıya geldi. İngilizler, tartışmalı bir golle 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kazandı.

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde ilk hazırlık maçında turnuvanın favorilerinden İngiltere ile karşı karşıya geldi.

City of Manchester Stadı'nda oynanan ve Almanya Futbol Federasyonundan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin düdük çaldığı maçta sahadan galibiyet ayrılan taraf 2-1'lik skorla İngiltere oldu.

TARİHİ GOL ÇALHANOĞLU'NDAN

Ev sahibi ekibi öne geçiren tartışmalı golü 3. dakikada Harry Kane kaydederken, galibiyeti getiren golü ise 83. dakikada Jamie Vardy kaydetti. A Milli Takımımızın tek sayısı ise 13. dakikada Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi. Bu gol, milli takımımızın İngiltere'ye attığı ilk gol olarak da tarihe geçti.

İngiltere'de ayrıca Harry Kane, 72. dakikada kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

aham:

akp başta olmasaydı türkiye bu maçı kazanırdı. akpnincenabetliğinden ötürü kaybettik.

10
23
yanıtYanıtla
one minute:

En azından sizin gibi bit kadar beyniyle türlü türlü şeytanlık yapıp kazanmıyorlar vesselam

yanıt5
yanıt5
hasan:

yahu İsmail bjkta yedek bile olamayacak bir oyuncu gslı semih gibi yıllardır şişiriliyor eğer fransaya götürülecekse yazık milli takıma

18
1
yanıtYanıtla
VAN:

BU ÜLKEDE LUCESKU, DERWAL, PİONTEK ŞENOL GÜNEŞ BAŞKADA YOK TERİM MEDYA İMPARATORU BOŞ HAVA FUTBOLUN BAŞINDAN ALINMADIKÇA 3 DÜNYA ÜLKELERİNDEKİ YERİMİZDE KALACAZ

12
1
yanıtYanıtla
DD:

ONURLU BİR YENİLİŞ OLMUŞ BİR GOL ATMIŞIZ NETİCEDE VE İKİ GOL YEMİŞİZ AMA ONURLU BİR TÜRK FUTBOLU OLDU İYİ OYNADILAR ASLANLAR.

2
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title