Haberler

Türkiye 3.sünden Gider'e Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen ve 81 ilden toplam 2 bin 278 sporcunun yarıştığı turnuvada Kırklarelili İlker Özcan Türkiye 3. sü olarak büyük bir başarıya imza atı.

23 - 29 Ocak tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta yapılan Türkiye Küçükler Şampiyonasında 11 yaş genel kategoride Türkiye 3. sü olan İlker Özcan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kırklareli Belediyespor kulübü başkanı olan Mehmet Gider'i ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Antrenörü Bülent Buğday ile birlikte Gider'i ziyaret eden Özcan, çok mutlu olduğunu söyledi.

Annesi Nuran ve babası Çetin Özcan'ın yanı sıra antrenörü Bülent Buğday'ın kendisine her zaman destek olduğunu belirterek, daha büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi.

Antrenör Bülent Buğday'da sporcusunun aldığı başarıdan dolayı gurur duyduğunu ve Kırklareli'ne böyle bir başarı ile döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bu süreçte Kırklareli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun her zaman kendilerine destek olduklarını belirterek teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kırklareli Belediyespor kulübü başkanı olan Mehmet Gider'de İlker Özcan ve antrenörü Bülent Buğday'ı tebrik ederek, aldıkları başarıdan dolayı kutladı.

Gider, sporun her dalına ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırklareli Manavgat Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title