Haberler

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Yarı Finalistler Belli Oldu

Kırşehir'de Makissos Otel'de düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı'nda yarı finale yükselen isimler belli oldu.

Kırşehir'de Makissos Otel'de düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı'nda yarı finale yükselen isimler belli oldu. Gün içinde önce son 16, ardından çeyrek final maçları yapıldı.

Hakan İncekara, Adnan Yüksel, Semih Saygıner ve Gökhan Salman müsabakaları kazanarak adlarını yarı finale yazdırdılar. Cuma günü öğle saatlerinde oynanacak maçlardaki eşleşmeler ise şöyle oluştu:

Semih Saygıner-Gökhan Salman

Hakan İncekara-Adnan Yüksel

SEMİH SAYGINER YENİDEN MİLLİ TAKIMA GİRMEYİ GARANTİLEDİ

Bu arada 7 yıl önce ara verdiği bilardoya dönen ve eski formuna kavuşmaya çalışan Semih Saygıner bugünkü maçlarda aldığı galibiyetlerle yeniden milli takıma girmeyi garantiledi.

SALMAN HEYECANLI

Bilardo kariyerinde ilk kez bir Türkiye Şampiyonası'nda yarı final oynayacak olan Gökhan Salman, Semih Saygıner ile eşleşmesini değerlendirirken duygularını şöyle aktardı: "Öncelikle bu maç benim için çok zor bir maçtı. Bir çok hata yaptım ama sarı topun avantajı rakibimde stres oluşturdu. Çünkü sarı top her zaman o bitirse bile bir isteka hakkı v ar tekrar oynamak için. İyi hissediyorum: İlk defa Türkiye şampiyonasında resmi turnuvada yarı finale kalıyorum. Daha önce çeyrek finale kalmıştım bir iki defa. İlk defa yarı finale kalıyorum. Güzel bir turnuva geçirdiğimi düşünüyorum. Daha önce de zor maçlar geçirdim. Bir öncekini 40-4- penaltılarda kazandım. Zor geçiyor ama yılmıyorum. Yarın yarı finalde Semih Saygıner ile oynayacağım, zor bir maç olacak. Türkiye şampiyonası ilk etabında karşılaşmıştık, ben kazanmıştım. Şimdi bir rövanş olacak. Zor bir maç olacak umarım iyi geçer herkese keyif veririz." - Kırşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yüksel Kırşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title