Haberler

    Turkeybuild İzmir'e 27.753 Kişi Geldi

    Yapının Ege ve Akdeniz Zirvesi 19.Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i 27.753 Kişi Ziyaret Etti…...

    19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir'de yapı sektörünün bölge profesyonelleri bir araya geldi; fuar 27.753 kişiyi ağırladı. 3 – 6 Ekim tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 19 yılın en büyük Yapı Buluşması olan fuara, sektörün profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi; fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergilendi.

    Fuarda geleneksel olarak düzenlenen Altın Mıknatıs "Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" de sahiplerini buldu.

    YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki en köklü ve en büyük buluşması olan 19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, yapı sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. Sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle karşılanan fuar, geçtiğimiz yıllarda %30 büyüyerek 19.500 m²'ye ulaşan sergileme alanında, binlerce ürün çeşidini ve 350'yi aşkın firmayı, 27.753 ziyaretçiyle buluşturdu.

    Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar, bölge yatırımcılarına sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme imkânı sağlarken, yapı sektörünü de bölgenin gündemine taşıdı.

    Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandırdı. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için, bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'de bir araya geldi. Katılımcı firmalar fuarda pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilecekleri en önemli ürün, teknoloji ve hizmetlerini sundular.

    Fuarın en iyi standları ödüllerildi! Altın Mıknatıs Ödülleri Sahiplerini Buldu…

    Yapı Fuarları'nın geleneği olan "Altın Mıknatıs" başlığı altında gerçekleştirilen "Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" de fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

    Birincilik ödülü, tasarımı kendilerine ait olan Granit Center standına verilirken, ikincilik ödülü tasarımını Sanat Odası'nın yaptığı AGT Ağaç standının oldu.

    Üçüncülük ödülünü, Okyanus Fuarcılık tarafından tasarlanan Alumil Aluminium standı, mansiyon ödülünü ise tasarımını Konseptiz'ın yaptığı NO1 Yapı ve Yalıtım Çözümleri standı aldı. YEM Özel Ödülü ise, tasarımına Mimar Demet Öz'ün imza attığı Atlantis Mühendislik - Stonewrap standının oldu.

    Filiz Ultav Karavaş, Doç. Dr. Şebnem Yücel, Erhan Arslan, Meriç Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr Fehmi Doğan'dan oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları: "Standın ürünle kurduğu bağlantı, standın ürünün belirtilmek istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulaması, standın üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi, standdaki görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler" gibi özelliklerine göre değerlendirmeye tabii tuttular.

    Seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda yukarıdaki kriterlere ek olarak; standın ana malzemesinde kendi ürünlerini kullanarak ürün - stand ilişkisini güçlendirmiş olması, uygulama kalitesi ve yüksek estetik kaygıları, küçük ancak yalın çizgilere sahip olması ve ürünleri ön plana çıkaran bir tasarıma sahip olması nedeniyle Granit Center standı birincilik ödülüne layık görüldü.

    İkincilik ödülü; standın geniş bir alan içerisinde tanımlı alt alanlar oluşturması, yerleşim planı ve ürün sergilemelerinin düzenli ve okunur olması, ziyaretçilerin bir iç organizasyon ile, sergilenen ürünlerin içlerinden geçerek farklı ürün skalalarına ulaşabiliyor olması sebebiyle AGT Ağaç'a verildi. Alumil Aluminium üçüncülük ödülünü; teknik ve estetik öğeleri başarıyla birleştirmesi ve sergilenen ürünün stand tasarımında kullanılması sebebiyle aldı.

    Mansiyon ödülü de; sergilemesi zor bir yapı ürününü, ilgi çekici ve sadelik içerisinde göstermesi ve grup şirketlerinin markalar ile uyumlu ve anlaşılır bir şekilde sunulması nedeniyle NO1 Yapı ve Yalıtım Çözümleri standına verildi. YEM Özel Ödülü ise, tasarımına Mimar Demet Öz'ün imza attığı Atlantis Mühendislik - Stonewrap standının oldu.

    YEM Fuarcılık A.Ş. tarafından 36 yıldan bu yana düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild sektörün en büyük buluşma platformudur. Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteâhhitler, GYO'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

    "Yapı"nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı Fuarları – Turkeybuild büyüyor, sektöre olan katkısını büyütüyor.

    Yapı Fuarları - Turkeybuild Takvimi – 2013 - 2014

    26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara

    24 - 27 Ekim 2013

    37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

    6 - 10 Mayıs 2014

    27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara

    23 - 26 Ekim 2014

    20. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir

    6 - 9 Kasım 2014

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Akdeniz Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title