Haberler

Türkeş Kılıçdaroğlu'nun Tek Aday Önerisine Olumlu Bakıyor

Güncelleme:

MHP'li Tuğrul Türkeş, Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti adayına karşı muhalefetin tek adayla yarışa girmesi fikrine sıcak baktığını söyledi.

MHP'li Tuğrul Türkeş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti adayına karşı muhalefetin tek adayla yarışa girmesi fikrine olumlu baktıklarını söyledi. Türkeş o işinin MHP'li olması gerektiğini söyledi.

"MHP İKİNCİ PARTİ OLDU"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, yerel seçimden sonra fiili ana muhalefet partisi haline geldiklerini söyledi. Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Türkeş, "Seçimler sonucunda MHP'nin önü açılmıştır. MHP, açık ara ikinci parti ve iktidar alternatifidir" dedi.

"AKP'NİN ALTERNATİFİ MHP'DİR"

Tuğrul Türkeş, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 3 Büyükşehirde AK Parti- CHP kutuplaşmasından dolayı oylarının az çıktığını bu kentler dışında ortalama yüzde 22'yi yakaladıklarını vurguladı. Radikal'in haberine göre; AK Parti'ye karşı özellikle Ankara ve İstanbul'da seçmenin CHP'ye yönelmesinin sonuç vermediğini öne süren Türkeş, işbirliği adresini gösterdi: "Sağ seçmenin CHP'ye oy vermesi kolay olmuyor. AKP'nin alternatifi CHP değil MHP'dir. Bu konuda inat etmenin manası yok. Bugün hem AKP hem de CHP seçmeninin ikinci tercihi MHP olmuştur."

DİKKAT ÇEKEN MANSUR YAVAŞ YORUMU

Seçim sonucunda, 3 büyükşehir ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yoğunlaşma mesajı aldıklarını ve bu konuda gayret göstereceklerini söyleyen Türkeş, eski MHP'li Mansur Yavaş'ın CHP adayı olarak Ankara'da gösterdiği seçim başarısına ise, "Taş yerinde ağırdır" yorumunu yapmakla yetindi.

ORTAK CUMHURBAŞKANI ADAYI

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti adayına karşı muhalefetin tek adayla yarışa girmesi fikrine soğuk bakmayan Tuğrul Türkeş, bunun adresinin CHP değil MHP olacağı görüşünde. Yerel seçimin bu işareti verdiğini aktaran Türkeş, MHP çatısında yapılacak ittifakın Türkiye'nin önünü açacağını savundu. Yerel seçim sonuçlarının Başbakan Erdoğan'a Köşk yolunu açmadığını bilakis oylarını gerilettiğini kaydeden Tuğrul Türkeş, şöyle devam etti:" AKP'liler Recep Tayyip Erdoğan 'ın gerilim politikasından yorulduğu için Çankaya'ya gitmesini istiyor olabilir. Ama işi kolay değil. Oyları 49,5'dan 43'e indi. Cumhurbaşkanlığı makamına herkesi temsil kabiliyeti ve devlet adamı hüviyeti olan isim yakışır. MHP olarak herhangi bir ismi konuşmuş değiliz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tuğrul Türkeş Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (104)

asi dersimlitimza-07@hotmail.com:

inadına RECEP inadına TAYYiP inadına ERDOĞAN

20
21
yanıtYanıtla
KARTALbaserkartal@hotmail.com:

SEN ÖNCE PARTİNİN OYLARI İSTANBUL VE ANKARA'DA NEREYE GİTTİ ONUN HESABINI VER. YILLARCA SİZLERE 'FAŞİST' DİYEN BİR ZİHNİYETE NASIL KOLTUK DEĞNEĞİ OLDUNUZ ONU Bİ ANLAT HELE. BENCE BOŞ YERE KENDİNİ YORMA İSTERSEN GİDİN CEMEATÇİ HALK PARTİSİNE KATILIN OLSUN BİTSİN.

22
10
yanıtYanıtla
muratmurat@live.at:

ben bir chp li olarak mhp birles se asla oyumu vermem biz solcuyuz onlar sagci akp mhp den bin kat kalektere sahip asla oyumu vermem mhp chp sanadiyom sakin fasistlerle bir olma cok kaybedersin

21
8
yanıtYanıtla
burhan hanburhan625@hotmail.com:

sağ seçmenin sola oy vermesi zor olurmuş diyo türkeş. peki istanbul ve hele ankaradaki mhp oyları dibe vurup, chp oyları fırlarken sen nerelerdeydin. ülkücü tabanı chp li yaptınız. bırakın o koltukları terkedinn o makamları. mhp yi yavru değik yandaş muhalefet yapıp chp ye bağladınız...

19
7
yanıtYanıtla
alexmurat.yuce.kurt@hotmail.com:

ankara'da melih gökçe'ye karşı kazanamayan mansur yavaş, cumhurbaşkanlığında tayyip erdoğan'a karşı hiiiiç kazanamaz. boşuna uğraşmayın.

18
5
yanıtYanıtla
kiskananlar catlasinnnntimza-07@hotmail.com:

inadına RECEP inadına TAYYiP inadına ERDOĞAN

9
13
yanıtYanıtla
muradsrgn74@hotmail.com:

mhliyim deyip de akpye oy verenler mhpli degildir.defolun gidin partiden akpye katilin.mhp.chp ve vatansever partiler canini disine takmis ulke bölunmesin diye snlarin yaptigina bak.gidin bdp pkk gibi akpyi destekleyin c.baskanliginda.sonra da vatan bölunurken nerde bu millet diye aglamayin!

7
14
yanıtYanıtla
furkanson_yokuss18@hotmail.com:

akp lılerın bazıları şunu aklına soksun mhp chp yı kople destekleseydi ankarada su an mansur yavas oturuyo olacaktı ama cogu desteklemedi istanbulda aynı sekil ben de kadir topbaşa verdım oyumu çalışkan birisi istanbulda mhpden akpy 300 400 bin oy gitti bu seçimlerde mhp nın istanbuldakı oyu 900 1 milyon arası kım ne derse desin bakmayın siz 300 bin aldıgına benım gibi bir sürü akadaşım kadir topbası destekledi

14
7
yanıtYanıtla
bilgekaganalinevin68@hotmail.com:

Paralel yapı devam sonunda mhp de ANAP gibi kepenk kapatacak biraz onurlu olun adam gibi durun yazık,

15
6
yanıtYanıtla
MHP_CHP KOALİSYONU SÜPERcars_i_1903@hotmail.c:

cumhurbaşkanı adayım meral akşener

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title