Haberler

Elazığ'da Üniversitelilerden Türkeş Yürüyüşü

Güncelleme:

Elazığ'da bir grup üniversite öğrencisi, vefatının 17. yılında, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'i anmak amacıyla yürüyüş yaptı.

Elazığ'da bir grup üniversite öğrencisi, vefatının 17. yılında, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'i anmak amacıyla yürüyüş yaptı.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi önünde toplanan grup, slogan atarak Kültür Park'a kadar yürüdü. Burada saygı duruşu yaptıktan sonra İstiklal Marşı okuyan grup, Türkeş için dua etti.

Öğrenciler adına basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları FÜ Teşkilatı Başkanı Hüseyin Ersöz, 4 Nisan tarihinin Türk dünyası açısından acı bir gün olduğunu belirtti.

Türkeş'i vefatının 17. yılında anmak için yürüyüş tertip ettiklerini ifade eden Ersöz, şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan kara ve sancılı bir gün olan 4 Nisan'da başbuğ Alparslan Türkeş'i anmak ve onu anlamak, özellikle bizim gibi gençlerle, yeni neslin önemli görevlerinden biridir. Biz öncelikle başbuğ Alparslan Türkeş'in çizmiş olduğu yoldan hiç sapmadan ve şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. O'nun doktirinleri ve ülküsü ışığında yolumuzu ve davamızı belirlemişiz."

Grup, açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

-anma

-ülkü ocakları

Kaynak: AA / Güncel

Alparslan Türkeş Hüseyin Ersöz Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title