Haberler

Türkeş'in Doğduğu Ev Bakımsızlıktan Yıkılıyor

Güncelleme:

MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in ana ocağı olan Kıbrıs'taki evin tanınmayacak halde olan görüntüleri ortaya çıktı.

Milli ve Manevi hareketin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden sayılan Rahmetli Alparslan Türkeş'in Ana Ocağı'nın harabe halde olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Yazar Fatih Bayhan, Kıbrıs ziyaretinde o çok fazla bilinmeyen evi buldu ve görüntüledi.

BAKIMSIZLIKTAN YIKILIYOR

MHP'nin merhum genel başkanlarından Alparslan Türkeş'in 25 Kasım 1917 tarihinde doğduğu, Lefkoşa Surlar İçi Haydarpaşa Mahallesi, Kirlizade Sokağı'nda bulunan evin içler acısı hali görenleri şaşkına çeviriyor. Gazeteci Yazar Fatih Bayhan'ın Kıbrıs ziyaretinde izini sürerek bulduğu ev, bakımsızlıktan yok olmak üzere.

İşte Türkeş'in kemiklerini sızlatacak o görüntüler;



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Alparslan Türkeş Fatih Bayhan Kıbrıs Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (92)

GencoMobil-IOS:

Faşistin evi Kim bakarki

19
23
yanıtYanıtla
gerzek dolu:

ne gereksiz varlıklarsınız. bu pisliğinizde boğulup gideceksiniz. o faşist sana ne yaptı mendebur. pis ergenlerin yorumlarının yayınlanmaması lazım

yanıt4
yanıt2
TC Mobil-IOS:

Mekanı cehnnem olsun inşallah

12
29
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

HIMMM MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN MHP Lİ KARDEŞLER PAMUK ELLER CEBE

29
10
yanıtYanıtla
Osmanin torunları slmMobil-IOS:

Köpek yuvası yapın en azında köpekler dua ederler avlayarak

8
26
yanıtYanıtla
cengiz 44:

mhp bu ülkenin çimentosudur mhp olmasa bölücü gundiler ülkeyi ingilizlere ve ermenilere dağıtırlar

27
7
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

hade ülkücü faşitler sokaklarda başıboş havlayacağınıza gidin babanızın evini tamir etsenize. . . .

10
20
yanıtYanıtla
Asiltürk Mobil-IOS:

Ülkücülük faşistlik değildir zira Faşizm ırka Dayalı iken Ülkücülük milli birlik ve beraberliğe dayalıdır . Ne Mutlu Türk'üm Diyene ...

16
10
yanıtYanıtla
neco:

basbug dediginiz sahis inonuden sanra turkiyeye zarari dokunan zattir rahmatli menderesi asan ingiliz komutanlardanbiridir iyi arastirin ondan sonra elestirin

4
21
yanıtYanıtla
Güccük adammobilWeb@haberler.com:

tayyip gibi sarayı yokmus fakır ama onurlu adam

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title