Haberler

Türkerler Holding Kaçak Elektrik Kullanımını Önlemek İçin Kolları Sıvadı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Türkerler Holding bünyesindeki Tedaş Şemdinli Baş Mühendisliği Dağıtım Merkezi personelleri, kaçak enerjinin kullanılmaması için vatandaşlara el ilanı dağıttı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Türkerler Holding bünyesindeki Tedaş Şemdinli Baş Mühendisliği Dağıtım Merkezi personelleri, kaçak enerjinin kullanılmaması için vatandaşlara el ilanı dağıttı.

Konuyla ilgili bilgi veren Hakkari İl Müessese Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu, il ve ilçe genelinde ev, işyerleri ve sokaktaki vatandaşlarla kaçak enerji kullanmaması konusunda iletişime geçerek sözlü ve yazılı olarak uyardıklarını söyledi. Ağacanoğlu, "Bilindiği gibi Tedaş özelleşerek artık şahsi bir kurum olmuştur. Bu kurumda çalışan herkes öncelikli olarak vatandaşlarımıza sağlıklı ve verimli bir enerji kullanması için günün 24 saati boyunca hizmet edecektir. Bizler vatandaşlarımızın düzenli bir enerji alabilmesi için gerekli her türlü hizmeti ayağına götürmekte kararlıyız. Fakat sağlıklı bir hizmet için öncelikli olarak neredeyse birçok vatandaşımızın maalesef alışkanlık haline getirdiği usulsüz enerji kullanımını en aza indirmemiz, hatta ortadan kaldırmalıyız. Bilinmelidir ki usulsüz enerji kullanımı ne kadar az olursa sağlıklı ve daha verimli enerji hizmeti de o kadar iyi olacaktır. Bizler vatandaşlarımızla öncelikle diyaloga gececeğiz. Usulsüz enerji kullanan ve tespit ettiğimiz müşterilerimizi uyaracağız. Bizim tek amacımız insanımızla küsmeyerek, kırmayarak, incitmeden bu sorunumuzu ortadan bertaraf etmektir. Fakat usulsüz enerji kullanmakta ısrar eden müşterilere de gerekli yasal işlemleri yapmak zorundayız. Kurumumuz il ve ilçe genelindeki birçok yeni tesis yapma konusunda karalı olup birçok tesisimizde ise onarım, bakım ve güç artırımı konusunda çalışmalarını başlatmış bulunmaktadır. En temel amacımız vatandaşımızın en iyi hizmete layık olduğu ve bunun için bütün personelimizle her türlü çalışmadan kaçınmayacağımızı belirtmek istiyorum" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title