Haberler

Türkeli'de Festival Hazırlıkları

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 1-9 Ağustos arasında düzenlenmesi planlanan 'Tarihi Türkeli Panayırı Plaj Şenlikleri ve Bal Festivali' hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi.

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 1-9 Ağustos arasında düzenlenmesi planlanan 'Tarihi Türkeli Panayırı Plaj Şenlikleri ve Bal Festivali' hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, festival kutlamaları kapsamında panayır, bal, el sanatları, yöresel kilim standı ve organik tarım pazarının açılışlarının gerçekleşeceğini söyledi.

Festivalin güzel ve verimli geçmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Özcan, "Festival 9 gün sürecek . Festivalde, plaj şenlikleri, uçurtma şenliği, en güzel buzağı yarışması, tavla turnuvası, yayla şenliği ve rahvan at yarışı gibi bir çok etkinliklerimizle, halkımıza dolu dolu bir festival yaşatacağız. Festivalde 5 Ağustos akşamı Ahmet Şafak, 6 Ağustos akşamı ise Mustafa Ceceli gibi sanatcılarımızı halkımızla buluşturacağız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Dilek Özcan Türkeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title