Haberler

Turkcell, Yaşam Koçlarını Müşterilerinin Cebine Getiriyor

Turkcell, fit bir vücuda sahip olmak isteyenler için Fitwell uygulamasının Premium paketini ayda 4,99 liraya sunuyor.

Turkcell, fit bir vücuda sahip olmak isteyenler için Fitwell uygulamasının Premium paketini ayda 4,99 liraya sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, daha önce formunu korurken teknolojinin gücünden faydalanmak isteyenler için geliştirilen akıllı bileklik T-Fit'i piyasaya süren Turkcell, şimdi de fit bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel içerikler sunan yeni mobil uygulama FitWell ile işbirliği yapıyor. Turkcell, FitWell'in "premium" üyeliğini özel tekliflerle müşterilerine ulaştırıyor.

Sağlıklı ve zinde bir yaşamı hedefleyenler için geliştirilen ve "ücretsiz" ve "premium" üyeliklerle kullanıcılara sunulan FitWell, kişiye özel beslenme ve egzersiz programlarını akıllı telefonlara taşıyor. Sonraki dönemde Android versiyonu da kullanıcılara sunulacak olan FitWell, şu anda AppStore'dan ücretsiz yüklenebiliyor.

Apple'ın yeni tanıttığı iOS 8'deki Sağlık uygulamasıyla uyumlu çalışan FitWell, uygulamaya girilen bilgileri baz alarak kişinin vücudunu analiz ediyor ve kendisi için bir hedef belirlemesini sağlıyor. Kilo vermeyi, kaslarını geliştirmeyi, vücudunu şekle sokmayı hedefleyen ve daha sağlıklı yaşamayı isteyen herkesin kolayca kullanabileceği mobil uygulama, kişiye özel beslenme ve egzersiz programları hazırlıyor.

Premium pakette Turkcell ayrıcalığı

FitWell'i yükleyen herkes kişisel vücut analizi yapabiliyor, bir hedef seçebiliyor ve belirli sayıda egzersiz videosuyla sağlıklı bir yaşama doğru ilk adımlarını atabiliyor. İlk 3 ay boyunca sadece Turkcell'lilere sunulan "Premium üyelik" satın alındığında kişiye özel hazırlanmış, kişinin hedefine yönelik bir beslenme ve egzersiz programına sahip olunabiliyor. İsteyen müşteriler birçok hareketten oluşan ana egzersiz programının yanı sıra tüm bölgesel ve tematik egzersiz programlarından da faydalanabiliyor.

FitWell, bunlara ek olarak düzenli raporları, hatırlatmaları ve ipuçlarıyla kişiyi motive ediyor ve gelişimi takip ederek sürekli yeni egzersizler sunuyor. Kullanıcılar, hedefe ilerlerken geçtiği tüm adımları gelişmiş loglama sistemi sayesinde kaydedebiliyor ve kişisel gelişimini sürekli takip edebiliyor.

Aylık 9,99 liraya ya da yıllık abonelik taahüdüyle ayda 4,99 lira karşılığında alınabilen Premium paketten ilk 3 ay sadece Turkcell'liler faydalanabilecek. Dileyenler ise 55 liralık peşin ödeme karşılığında 1 yıllık FitWell Premium üyelik ayrıcalığına sahip olabilecek.

Milli Sporcular, usta antrenörler ve uzman diyetisyenden oluşan FitWell ekibi, hedefe ulaşması için kullanıcıyla birlikte hareket ediyor. A Milli Futbol Takımı Performans Antrenörü ve FitWell Koçu Muratcan Üner, tanınmış Fitness koçları Murat Bür ve Burcu Kuş, Milli Basketbolcu Doğuş Balbay ve Hırvat Milli Basketbolcu Antonija Misura ile Uzman Diyetisyen FitWell Beslenme Koçu Cenk Özyılmaz uzman bilgi ve önerileriyle 7 gün 24 saat kullanıcılara destek oluyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title