Haberler

Turkcell Teknoloji Zirvesi", Web'den ve Turkcell Tv+'dan İzlenebilecek

"Turkcell Teknoloji Zirvesi", www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden ve Turkcell TV+'dan izlenebilecek.

"Turkcell Teknoloji Zirvesi", www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden ve Turkcell TV+'dan izlenebilecek.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını en önemli fikir önderleriyle buluşturmak amacıyla 5 sene önce hayata geçirdiği, bu yıl 12 bin 200 kişiyi ağırlayan ve İstanbul'da gerçekleştirilen "Turkcell Teknoloji Zirvesi"ni yerinde takip edemeyenler için, etkinliğin  "www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi" adresinden ve Turkcell TV+'dan izlenebileceği duyuruldu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş'ın açılış konuşmasını yaptığı zirvede, ünlü fizikçi Dr. Michio Kaku, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ana konuşmacılar olarak sahne aldı.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi ve Turkcell TV+'dan açılış konuşmaları ve ana konuşmacıların sunumlarının yanı sıra, aralarında  "Dünyayı Değiştiren Teknolojiler", "İnovasyondan Deneyime", "Mobil İşletme", "M2M 2.0: Nesnelerin İnterneti", "Yakınsama Çözümleri", "Turkcell İş Ortaklığı Alanı", "Yazılımcılar ve Girişimciler Alanı", "Dijital İçerik ve Yeni İş Modelleri" başlıklarının bulunduğu paralel oturumlar ve röportajlara da ulaşılabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title