Haberler

Turkcell Superonline Fiber İnternet Keyfi, Asus Tablet Hediyeli

Güncelleme:

Turkcell Superonline, fiber internete terfi eden müşterileri için ASUS MeMO Pad 8 hediyeli bir kampanya başlattı.

Turkcell Superonline'ın 50 Mbps hız - 150 GB hız alanı ve üzerindeki paketlerine abone olanlar, Türkiye'de yalnızca Turkcell Superonline tarafından müşterilerine sunulan 8 inç ekranlı ve 8 GB kapasiteli ASUS MeMO Pad 8 tablete ücretsiz sahip oluyor.

Türkiye'nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, fiber internet dünyasına dahil olan müşterilerine özel olarak düzenlediği hediyeli kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Turkcell Superonline'da 50 Mbps hız - 150 GB hız alanı ve üzerindeki fiber internet paketlerine abone olan tüm mevcut ve yeni müşteriler, ASUS MeMO Pad 8 tablet kazanıyor. Tek elde kullanılabilen en büyük ekranlı tablet olan ASUS'un 8 GB kapasiteli MeMO Pad 8 modeli, Türkiye'de ilk ve tek olarak Turkcell Superonline tarafından müşterilerine sunuluyor.

Dört çekirdekli işlemciye sahip ASUS MeMO Pad 8, Android 4.2 işletim sistemi, çift hoparlörlü SonicMaster ses sistemi, Micro SD kartlarla artırılabilen hafızası, gün ışığında rahat kullanım için parlaklığı artırılmış HD ekranı, 5.0 MP arka ve 1.2 MP ön kamerasıyla dikkat çekiyor.

Kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Superonline Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title