Haberler

Turkcell Superonline "Engel Tanımayanlar" Tarifesinde Yenilik

Güncelleme:

Engel Tanımayanlar, Turkcell Superonline avantajlarının keyfini yaşıyor.

Turkcell Superonline engelli, gazi ve şehit yakınlarına yönelik "Engel Tanımayanlar" kampanyasını artık fiber, ADSL ve yalın ADSL'in tüm hız paketlerinde avantajlı fiyatlarla sunuyor. Engel Tanımayanlar, ALO Hizmeti ile de %30'a varan indirimle konuşuyor.

Türkiye'yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve hayata katılımlarını artırmak amacıyla "Engel Tanımayanlar" çatısı altında sunduğu özel indirim paketleri, fiber, ADSL ve yalın ADSL'de sunulan tüm hız tarifelerinde geçerli olacak. Engel Tanımayanlar, ALO 300 Dakika Hizmeti ile ise ev telefonundan her ay 300 dakika istedikleri gibi konuşacak. Engel Tanımayanlar tüm bu kampanyalara yenilenen internet sitesiyle rahatlıkla erişebilecek.

Turkcell Superonline'ın engelliler, şehitlerin ve gazilerin birinci derece yakınlarının hizmetine sunduğu "Engel Tanımayanlar" kampanyası tüm fiber, ADSL ve yalın internet hizmetlerini içeriyor. Bu kapsamda 24 TL'den başlayan fiyatlarla fiber, 25 TL'den başlayan fiyatlarla ADSL ve 35 TL'den başlayan fiyatlarla yalın ADSL ile dünyaya bağlanma imkanı sunuluyor. Ayrıca Engel Tanımayanlar, ALO Hizmeti ile ayda 11,99 TL'ye her ay 300 dakika diledikleri gibi konuşurken tüm Turkcell Superonline müşterileriyle de aylık ek 3000 dakika ücretsiz konuşabiliyor.

Turkcell Superonline Engel Tanımayanlar internet sayfası yenilendi

Engel Tanımayanlar, yenilenen internet sayfasıyla kampanyalara rahatlıkla erişim sağlayabiliyor. Turkcell Superonline internet sitesinde hızlı menü sekmesinde de yer alan "Engel Tanımayanlar Kampanyası" fiber, ADSL, yalın ADSL ve ALO Hizmeti'ni bir arada sunarken sesli beyanname ve sözleşmelerle kullanıcı dostu özelliğini ön plana çıkıyor.

Kampanyalardan yararlanmak için http://www.superonline.net/engel-tanimayanlar adresine girip başvurunuzu yapmak yeterli. Ayrıca 0850 222 0 222 numaralı Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da başvuru yapılabiliyor. Engelli, gazi ya da şehit yakınlarının herhangi bir taahhüt süresi vermelerine ihtiyaç duyulmayan kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi www.superonline.net adresinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Superonline Türkiye Güncel Haberler

title