Haberler

Turkcell, "Süper Esnaf Uygulaması"Nı Tanıttı

Turkcell Genel Müdürü Ciliv: "Esnafın yarattığı ekonomi, ülke ekonomisinin temel taşlarından biri" "Esnafımızın beklentileriyle örtüşen en iyi ürün ve servisleri sunmak için Turkcell kollarını sıvadı"

Turkcell, teknoloji birikimini ve altyapısını devreye sokarak "Süper Esnaf" kampanyasını başlattı.

Turkcell'in "Süper Esnaf" kampanyası kapsamında, esnafın işlerini arttırmaya ve müşterilerine daha kolay erişmelerine olanak sağlayan uygulamalar, esnaf destek hattı, ihtiyaçları birebir karşılayan iletişim paketleri ve esnafın ticaretini canlandırmak için tüm yıla yayılan yerel esnaf şenlikleri bulunuyor.

Düzenlenen basın toplantısında Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell'in esnafın kazancına destek olma ve yükünü hafifletme hedefiyle yola çıktığını, Turkcell'in teknoloji birikimini ve altyapısını devreye sokarak "Süper Esnaf" kampanyasını başlattığını bildirdi.

Ciliv, "Esnafımız samimiyeti, birebir ilişkileri ve iletişimi temsil ediyor. Mahallemizin bakkalı, manavı, terzisi, berberiyle kurduğumuz iletişim, onlarla yaptığımız alışveriş ve bu alışveriş sırasında hal hatır sormak kültürümüzün önemli bir parçası. Ayrıca esnafın yarattığı ekonomi de ülke ekonomisinin temel taşlarından biri" dedi.

Turkcell'de müthiş bir teknoloji birikimi, altyapı, her şeyi enine boyuna tasarlayan müthiş bir takım ve iyi niyet olduğunu belirten Ciliv, esnafın beklentileriyle örtüşen en iyi ürün ve servisleri sunmak için Turkcell olarak kolları sıvadıklarını söyledi.

Süper Esnaf sayesinde esnafın dükkanını kolaylıkla uygulamaya kaydettiğini, müşterinin yakındaki esnafı görmek istediğinde bulunduğu konuma ve kategorisine göre esnafı anında görebildiğini anlatan Ciliv, "Dileyen esnafımız kampanya duyurularını da bu uygulama üzerinden ücretsiz yapabiliyor. Bu gerçekten hem esnafın hem de müşterilerin yüzünü güldürecek bir yenilik" diye konuştu.

-Süper Esnaf Uygulaması

Toplantıda verilen bilgilere göre, "Süper Esnaf Uygulaması"nı indiren tüm Turkcell'liler çiçekçisinden kuaförüne, manavından çilingirine yaklaşık 52 kategoride, yakın çevrelerindeki tüm esnafı telefonunda görebiliyor.

Kullanıcılar uygulamada esnaf hakkında yorumda bulunabiliyor, dükkanın fotoğrafını, iletişim bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor, esnaf da sattığı ürünlerle ilgili kampanya duyurusunu uygulama üzerinden yapabiliyor.

Ayrıca uygulamayı indiren Turkcellliler 1 hafta boyunca geçerli 60 dakika ya da 500 MB internet hediyelerinden birini kazanma şansını yakalıyor. Akıllı telefon sahibi olmayan Turkcell müşterileri ise en yakınlarındaki esnafların bilgilerine Esnaf Rehber servisi ile SMS üzerinden ulaşabiliyor. Turkcell Süper Esnaf Uygulaması Google Play Store ya da Apple Store'dan indirilebiliyor.

"Akıllı Yardımcı" ve "Esnaf Destek Hattı"

Sadece Turkcellli esnaflar için geliştirilen Akıllı Yardımcım Uygulaması'nı telefonuna indiren esnaflar, müşterilerinin ve tedarikçilerinin bilgilerini rehberine kaydedebiliyor, müşterilerine SMS ile kampanyalarını duyurabiliyor, müşteri bazlı veresiye defterini akıllı telefonu üzerinde tutabiliyor, müşterileri aradığında o güne özel mesajını dinletebileceği "Buyrun Benim" uygulamasına da aynı uygulamadan ulaşabiliyor.

Esnaf kendisine gönderilen bilgilendirmelerle Turkcell'in esnafa özel kampanya ve duyurularından haberdar oluyor, kendisine özel eğitim içeriklerinden ve oyunlardan yararlanıyor. Dükkanında bulunmadığı zamanlarda gözü arkada kalmasın diye geliştirilen Turkcell Online Kamera uygulamasına da buradan ulaşmak mümkün. Ayrıca pratik kullanımı için, uygulama içinde takvim ve hesap makinesi de bulunuyor.

Esnaf Destek Hattı ile esnafa ödeme erteleme, esnek ödeme, taksitlendirme gibi seçenekler sunuluyor. Destek hattından yararlanmak isteyen esnaf, "ODEME DESTEK" yazarak "2222"ye mesaj attığında Esnaf Destek ekipleri tarafından aranarak bu hizmetten yararlanabiliyor.

Gününün uzun saatlerini dükkanda geçiren esnaf için tasarlanan paket ve kampanyalarla esnafın ihtiyaçlarına, beklentilerine uygun avantajlar sunuluyor. Bu kapsamda hayata geçirilen "Dükkanım Paketi" ile Turkcell bireysel faturalı hat sahibi esnaf, hangi tarifede olursa olsun ayda 9 lira vererek dükkanında her yöne 500 dakika daha konuşabilecek.

Dükkanım Paketi'nden faydalanmak isteyenlerin "DUKKANIM" yazarak "2222"ye göndermeleri yeterli oluyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Süreyya Ciliv Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte çıktı mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title