Haberler

Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde Çankaya Mutlu Sona Yakın

Turkcell’in ana sponsorluğunda Türkiye Futbol Federasyonu’nun destek verdiği ve Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi’nde 12. haftada Ordu GESK’i yenen Çankaya Belediyesi, üst üste 4. kez şampiyon olmaya çok yaklaştı.

Turkcell'in ana sponsorluğunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği ve Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde 12. haftada Ordu GESK'i yenen Çankaya Belediyesi, üst üste 4. kez şampiyon olmaya çok yaklaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği ve Görme Engelli Spor Federasyonu bünyesindeki Turkcell Sesi Görenler Ligi'nin 12. haftasında Ordu GESK'i 3-0 yenen Çankaya Belediyesi şampiyonluğunu ilan etmeye çok yakın. Başkent temsilcisine üst üste 4. kez Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde mutlu sona ulaşmak için son iki haftada sadece 1 puan almak yetecek ya da lig ikincisi Çağdaş Göremeyenler SK'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

14 haftalık Sesi Görenler Ligi'nde 12. hafta sonunda Çankaya Belediyesi en yakın rakibinden 6 puan uzakta 10 galibiyet, 1 berberlik ve 1 mağlubiyetle, 31 puanla zirvede yer alıyor.

Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde 12. haftanın sonuçları:

Kayseri GESK - Çağdaş Göremeyenler SK: 0-1

Ordu GESK - Çankaya Belediyesi: 0-3

Denizli GESK - İŞGÖR: 1-1,

Yenimahalle Belediyesi - GÖRBİR: 3-0

Turkcell Sesi Görenler Ligi 13. Hafta Maçları

26 Kasım Cumartesi

10.30 Yenimahalle BLD - Denizli GESK

10.30 İŞGÖR - Ordu GESK

10.30 Çankaya BLD - Kayseri GESK

10.30 GÖRBİR - Çağdaş Görmeyenler SK - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çankaya Belediyesi Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title