Haberler

Turkcell "İş'te Teknoloji Hamlesi" Toplantısı

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv: "Turkcell olarak, birçok alanda fiber internet konusunda, mobil iletişimde, mobil uygulamalarda, cihazlarda, her konuda rakiplerimize fark atmak, üstünlük sağlamak için çok çalışıyoruz.

Turkcell, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği, "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının 8'incisini Eskişehir'de gerçekleştirdi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, bir otelde yapılan toplantıda, "Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya" başlıklı konuşmasıyla, Eskişehir iş dünyasının temsilcilerine, mobil teknolojiyi kullanarak işlerinde sağlayacakları faydaları anlattı.

"Turkcell demek, bizim gözümüzde takım demek, inovasyon demek" diyen Ciliv, inovasyon'un yeni bir fikrin toplumsal ve ekonomik faydaya dönüşmesi olduğunu söyledi.

Turkcell'in 20. yıl dönümünü kutladıklarını anımsatan Ciliv, şirketlerinin bu süreçteki başarıları hakkında bilgi vererek, 9 ülkede 70 milyon, Türkiye'de 35 milyon kullanıcıya ulaştığını ve 5 ülkede pazar birincisi olduğunu aktardı.

Şirket olarak kullandıkları liderlik modeli hakkında bilgi veren Ciliv, "Dürüst, çalışkan, sürekli öğrenen, yenilikçi, cesur, mütevazi" olmayı önemsediklerini bildirdi.

Turkcell'in teknoloji yatırımları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ciliv, şöyle konuştu:

"Yeni dünyada mobil cihazlar ve internet, data center ve online uygulamalar var. Yeni dünyada network (bilgisayar ağı) kalitesi çok önemli. Bizim network platformunu sadece Türkiye'nin değil dünyanın örnek aldığı, en üstün network platformu haline getirdik. Bu son 10 yıl içerisinde yapılan yatırımlarla oldu. 2006-2014 arasındaki 8 çeyrekte en yakın rakibimizden yüzde 55 daha fazla yatırım yaptık ve bunun sonucunda sadece Turkcell Türkiye'nin en iyisi olmadı aynı zamanda Türkiye, mobil iletişimde dünyada birinci oldu. Mobil iletişimde, nüfusu kapsamada Türkiye birinci. Bu bizim gurur duyduğumuz bir konu. Türkiye'nin geleceğe ekonomik açıdan olumlu bakmasının sebebi de bu alt yapının olması."

-"Müşterilerinize odaklanın, fark yaratın"

Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını vurgulayan Ciliv, şöyle devam etti:

"Eğer siz şirketlerinizin lideri olarak müşterilerinize odaklanırsanız, onlara fayda, değer ve fark yaratırsanız,  A'dan Z'ye mükemmel bir müşteri deneyimi yaşatırsınız. Bunu yapmak için tabi ki kaliteye önem vermek, operasyonel mükemmeliyet, verimlilik çok önemli fakat farkı yaratmak için, mutlaka inovasyon, yenilikçi, yeni fikirleri toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürmeniz lazım. Bunları yapınca ortaya hem sürdürülebilir hem karlı gerçek büyüme gelir. Böylece hem işinizde başarılı oluyorsunuz hem de ülkenize, milletinize, insanınıza faydalı işler yapmış oluyorsunuz. Biz Turkcell olarak, birçok alanda fiber internet konusunda, mobil iletişimde, mobil uygulamalarda, cihazlarda, her konuda rakiplerimize fark atmak, üstünlük sağlamak için çok çalışıyoruz. Hep müşterilerimize odaklanıyoruz. Bütün konularda sizinle çalışarak bu yeni dünyada beraber başarılı olmak istiyoruz."

-"T50 en yakın rakibine 3 misli fark attı"

Her bir konuda rakiplerinden daha iyi bir hizmeti müşterilerine sunduklarına dikkati çeken Ciliv, piyasaya yeni cihazlar sunduklarını anımsatarak, "Haziran'da Türkiye'de en çok kontratlarda kullanılan telefon Apple'dı, Temmuz'da Turkcell T50'yi piyasaya sunduk. Şu an Türkiye'de en çok satan telefon, başka bir firmanın değil, Turkcell'in kendi tasarımlı telefonu. Ağustos'ta da en yakın rakibine göre 3 misli sattı. Bunun sebebi kendi markamız, iyi mühendislerimiz, muazzam bir satış organizasyonumuz olması ve performans fiyat açısından en uygun telefonu piyasaya çıkartmamızdır" ifadelerini kullandı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş da gerçekleştirdiği sunumda Turkcell'in kurumsal pazarın lideri olduğunu 520 bini aşkın şirkete hizmet verdiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2'si Turkcell'li. İhracat ve sanayinin merkezi Eskişehir için de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son 5 yılda Eskişehir'e yaptığımız toplam yatırım miktarı 33 milyon lirayı buldu. Eskişehir'de istihdama da katkıda bulunuyoruz. Şu an da bini aşkın kişiye iş imkanı sağlıyoruz."

Eskişehir Esnaf Odası Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir'in de konuşma yaptığı toplantıya, iş adamları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Turkcell'in şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak için başlattığı toplantılarla, şimdiye kadar 22 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluştuğu belirtildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Süreyya Ciliv Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

ferruh yılmaz:

ancak reklam yapıyorlar. kazanma peşindeler. ama benim şikayet mektubuma sayın genel müdür süreyya ciliv cevap dahi yazmadılar. sıkıntılarım şikayetim hala devam ediyor. kınıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title