Haberler

Turkcell'in Beş Yıllık Genel Kurulu 48 Madde ile Toplanacak

Mobil iletişim operatörü Turkcell'in beş yıllık dönemi kapsayan genel kurulu 26 Mart günü 48 maddelik gündemle toplanacak.

Mobil iletişim operatörü Turkcell'in beş yıllık dönemi kapsayan genel kurulu 26 Mart günü 48 maddelik gündemle toplanacak.

Turkcell'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Şirketimiz Yönetim Kurulu 2010, 2011, 2012, 2013 ve 2014 yılları Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın, 26 Mart günü saat 10.00'da Turkcell Plaza Konferans Salonu'nda yapılmasına karar vermiştir" denildi.

Açklamada ayrıca, "Gündemin 38 numaralı maddesinde yer alan Şirket Esas Sözleşme Değişiklikleri henüz Yönetim Kurulumuzca karara bağlanmamıştır" bilgisi de verildi.

Gündem maddeleri arasında, "Şirket Kar Dağıtm Politikası'nın görüşülmesi ve onaylanması, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, şirket tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi" de bulunuyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title