Haberler

Turkcell Global Bilgi ve Migros Grubu İş Birliği, İkinci Uluslararası Ödülünü Aldı

Turkcell Global Bilgi'nin, Migros Kariyer Facebook sayfası için hazırladığı Kariyer RengiM Facebook Uygulaması New York'ta düzenlenen uluslararası web dizaynı ve inavosyon yarışması Interactive Media Awards'ın İnsan Kaynakları kategorisinde "Üstün Başarı" ödülüne layık görüldü.

Turkcell Global Bilgi'nin, Migros Kariyer Facebook sayfası için hazırladığı Kariyer RengiM Facebook Uygulaması New York'ta düzenlenen uluslararası web dizaynı ve inavosyon yarışması Interactive Media Awards'ın İnsan Kaynakları kategorisinde "Üstün Başarı" ödülüne layık görüldü.

Turkcell Global Bilgi açıklamasına göre, Turkcell Global Bilgi'nin aynı zamanda sosyal medya yönetimini yaptığı Migros Kariyer Facebook sayfası için hazırladığı Kariyer RengiM Facebook uygulaması, en önemli uluslararası web dizaynı ve inavosyon yarışmalarından biri olan Interactive Media Awards'ta, İnsan Kaynakları kategorisinde toplam 35 rakibini geride bırakarak "Üstün Başarı" ödülünü almaya hak kazandı.

İnteraktif Medya Konseyi tarafından internetin standartlarını yükseltmek amacıyla 2006 yılından bu yana Amerika'da düzenlenen Interactive Media Awards'tan İnsan Kaynakları alanında kazanılan bu ödül, Turkcell Global Bilgi'nin bu yıl Facebook uygulamaları alanında kazandığı ikinci uluslararası ödül oldu.

Turkcell Global Bilgi'nin, Migros Kariyer Facebook sayfası için hazırladığı "Kariyer RengiM Facebook Uygulaması" kullanıcılara iş dünyasında nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu öğrenme fırsatı sunuyor. Sayfada bulunan "Hangisinde çalışmak istersin?" sorusu için "Mağaza" ve "Merkez" seçenekleri sunan uygulama "Mağaza" kategorisi seçildiğinde mavi yakalılara, "Merkez" kategorisi seçildiğinde ise beyaz yakalılara yönelik sorular ekrana geliyor. Mağaza ve genel müdürlük kategorisindeki sorular cevaplanarak, çalışma hayatındaki kariyer rengi saptanıyor. Bu renk üzerinden de kullanıcının nasıl bir karaktere sahip olduğu yazılı olarak iletiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı  Fahri Arkan, "Turkcell Global Bilgi olarak, Türkiye'nin önde gelen firmalarına dijital iletişim ve sosyal medya yönetimi alanında müşterilerine her zaman fark yaratan, yenilikçi uygulamalar sunmaya gayret ettiklerini belirtti.

Sunduğukları hizmetlerin ödüllerle taçlandırılmasının kendileri için hem mutluluk verici hem de Türkiye adına gurur verici olduğunu ifade eden Arkan, şunları kaydetti:

"Migros için hazırladığımız Migros Money Club Facebook Uygulaması daha önce Summit International Creative Awards'da sosyal medya kategorisinde bronz ödül kazanmıştı. Şimdi de yine Migros İnsan Kaynakları'na özel Yenibiriş.com iş birliği ile tasarladığımız Kariyer RengiM Facebook Uygulaması çok önemli bir organizasyon olan Interactive Media Awards'ta İnsan Kaynakları kategorisinde 'Üstün Başarı' ödülü kazandı. Bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı bir kez daha tebrik etmek isterim. Müşterilerimizin yaptıkları işte bir adım önde olması için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da inovatif yaklaşımlarla çözümler üretmeye devam edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

New York Facebook Migros Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title