Haberler

Turkcell: "Fizy'de 2016 Yılında 650 Milyon Şarkı Dinlendi"

Turkcell, müzik platformu fizy’de 2016 yılında dinlenen şarkı sayısının 650 milyonu geçtiğini, en çok dinlenen şarkıcının da Hande Yener olduğunu açıkladı.

Turkcell, müzik platformu fizy'de 2016 yılında dinlenen şarkı sayısının 650 milyonu geçtiğini, en çok dinlenen şarkıcının da Hande Yener olduğunu açıkladı.

Turkcell, yerli ve yabancı müzik arşivinin yanı sıra özel video klipler, canlı konserler gibi müzikseverlere pek çok içerik sunan fizy'de 2016 yılında dinlenen şarkı sayısının 650 milyonu geçtiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "En çok dinlenen şarkıcı 8 milyon indirme ile Hande Yener olurken, en çok dinlenen albümlerde Murat Boz'un Janti albümü ilk sırada yer aldı. Sene boyunca fizy kullanıcıları en fazla 18.00-19.00 saatleri arası müzik dinledi. Müzikseverlerin yabancı şarkıcı tercihi tüm dünyada büyük bir dinleyici kitlesine sahip Rihanna olurken en çok dinlenen yabancı albüm unvanını yine Rihanna'nın Anti'si kazandı" denildi.

"fizy'de 2016 yılının en iyi çıkış yapanı Kalben oldu"

Açıklamanın devamında, "İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını seslendiren Kalben, fizy dinleyicileri tarafından 2016 yılının en iyi çıkış yapan ismi olarak belirledi. Müzik listelerinde üst sıralarda yer alan şarkı Günah Benim (Eypio & Burak King) ise en çok dinlenen şarkılar arasında zirveye yerleşti. Platformda yer alan ve büyük ilgi gören video klipler içerisinde 2016'nın en çok izleneni İlyas Yalçıntaş'ın İçimdeki Duman isimli şarkısı oldu" ifadeleri kullanıldı.

"Günlük ortalama dinlenen şarkı sayısı 3 buçuk milyon"

Turkcell'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "fizy'de 2016 yılında toplam 650 milyondan fazla şarkı dinlenirken, her ay izlenen ortalama video sayısı bir milyonu geçti. Günlük ortalama dinlenen şarkı sayısı 3 buçuk milyona ulaşan fizy'de 2016 yılında canlı yayınlanan konserlerle erişilen kullanıcı sayısı 1 buçuk milyon oldu. Kullanıcıların ruh haline göre müzik listelerinin seçilebildiği fizy'de en çok 'mutluluk veren' ve 'enerjik' müzikler tercih ediliyor. En fazla dinlenen müzik listeleri ise Haftasonu Enerjisi, Cuma Enerjisi, Mutlu Şarkılar gibi listelerden oluşuyor. Ayrıca fizy'de yıl boyunca özel anlara hitap eden listeler de bulunuyor. 2017 yılına hızlı bir giriş yapan fizy, kış günlerine enerji katacak konserler serisine imza atıyor. fizy, 30'u aşkın sanatçıyı müzikseverlerle buluşturacak. Üç ay boyunca sürecek konserlerde, sırasıyla Berkay, Fatma Turgut, Buray, Tan, Kalben, Gökhan Tepe, Zerrin Özer, E.Oğur&İ.Demirci, Gökhan Türkmen, Bülent Ortaçgil, Göksel, Mehmet Erdem, Mabel Matiz, Taksim Trio, İrem Derici, Yaşar, Fettah Can, Birsen Tezer, Ceza, Cem Adrian, Demet Akalın, Mustafa Ceceli sahne alacak". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hande Yener Murat Boz Rihanna Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title