Haberler

Turkcell'den Yeni Yıla Özel Akıllı Telefonlar

Turkcell, yeni yıla özel kampanyası kapsamında 5 markaya ait 8 model akıllı telefonu tarifeye ek 1 liradan başlayan fiyatlarla, 36 aya varan vade ve peşin alımlarda 200 liraya varan indirimlerle sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin Financell markası ile faaliyet gösteren finansman şirketi Turkcell Finansman AŞ'nin desteğiyle yılbaşına özel hazırladığı akıllı telefon kampanyasında, 5 markanın 8 farklı modeline tarifeye ek 1 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Kampanya kapsamında 4.5G destekli Turkcell, General Mobile, Huawei, HTC ve Samsung markalı 8 farklı akıllı telefon yer alıyor.

Bireysel ve kurumsal tüm müşterilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında akıllı telefonlara özel kontratlı ve peşine özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Faturalı müşterilere özel Financell kontratlı seçeneğinde 12, 24 ve 36 ay kontrat avantajları sağlanırken, peşin ödemeli cihazlarda tarifede kalma sözlerine karşılık 200 liraya varan indirimler sağlanıyor. Ön ödemeli hat (Hazırkart) sahibi Turkcell'liler ise kampanyalı akıllı telefonları peşin ödemeli aldıkları takdirde 2 yıl boyunca her ay 3GB internet hediyesi kazanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title