Haberler

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübünden Kadınlar Festivali

Güncelleme:

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, yaklaşık 10 bin kadının katılımıyla Kadınlar Festivalini gerçekleştirdi.

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, yaklaşık 10 bin kadının katılımıyla Kadınlar Festivali'ni gerçekleştirdi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 20-21 Eylül tarihlerinde Ümraniye'de bulunan Meydan İstanbul AVM'de düzenlenen festivalde kadınlara yönelik etkinlikler yapıldı ve Safiye Soyman konser verdi.

Turkcell'in Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) işbirliğiyle Eylül 2012'de hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesi de festivalde yer buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Alper Ergenekon, Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü ile Turkcell'li kadınların hayatını kolaylaştırdıklarını ifade ederek, aile bütçelerine katkıda bulunacak teklif, servis ve çözümlerin yanı sıra dönem dönem yaptıkları kampanya ve sürprizlerle kulübü avantajlı hale getirdiklerini belirtti.

Ergenekon, "Kadınlar Festivali'ni düzenlerken amacımız hanımlara hem hoşça vakit geçirtmek hem de hayatlarını kolaylaştıracak ürün ve hizmetlerimizle onları buluşturmaktı. 'Kadın Kadına Eğlence, Kadın Kadına Destek' konseptiyle hayat geçirdiğimiz festivale yoğun katılım bizi mutlu etti" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ümraniye İstanbul Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title