Haberler

Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar: "Göreve geldikten sonra atletizmde doping olayıyla mücadelede büyük yol kat ettik"

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, göreve geldikten sonra atletizmde doping olayıyla mücadelede büyük yol kat ettiklerini bildirdi.

Federasyonun Erzurum'da düzenlediği "Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı" için kentte bulunan Çintimar, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Altıparmak, makamında kabul ettiği Çintimar ve beraberindeki takım antrenörleri Mine Gökkaya, Zekeriya Akkaya ve sporcularla bir süre sohbet etti.

Çintimar, ziyarette yaptığı konuşmada, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirme yolunda ilerlediklerini belirterek, 2020 Olimpik Kamp çalışmalarına Erzurum'dan başladıklarını ifade etti.

Küçükler ve yıldızlar kategorisinde 80 yerli ve yabancı antrenörle Türkiye'nin her yerinden toplam 330 sporcuyla başlayan kampın çok olumlu geçtiğini vurgulayan Çintimar, şunları kaydetti:

"Göreve geldikten sonra atletizmde doping olayıyla mücadelede büyük yol katettik. Yabancı antrenörler getirdik, bunlarla konferanslar düzenleyip, antrenman ilmi hakkında hocalarımıza, sporcularımıza bilgiler veriyor, başarıyı başka şeylerde aramamaları bilincini aşılamaya çalışıyoruz."

"Milli takımların başarısı sizin elinizde"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Altıparmak da Erzurum'un yüksek irtifa kamp çalışmalarında önemli bir il olduğunu belirterek, antrenör ve sporculara başarılar diledi.

Genç sporcularla sohbet eden Altıparmak, "Kendinize iyi bakın, dikkat edin. Onların geleceği, milli takımların başarısı sizin elinizde. Takım antrenörlerimiz sporculara hep doğruyu gösterin" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Altıparmak Erzurum Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title