Haberler

Türkan Şoray, Villasını 5 Milyon Dolar Zararına Sattı

Güncelleme:

Geride bıraktığımız şubat ayında, hakkında Bebek'teki deniz manzaralı villasını satışa çıkardığı haberleri yapılan Türkan Şoray bu iddialarla ilgili açıklama yapmış, satış konusunda söylenilen 15 milyon lira tutarını yalanlayarak, "Benim evimin fiyatı o kadar az değil 15 milyon dolar" demişti.

KIZININ YAPTIĞI FİLM GİŞEDE ÇAKILDI

Ancak aradan zaman geçmesine rağmen Türkan Şoray'ın istediği rakam verilmeyince Türk sinemasının Sultanı evini istediği bedelin çok daha altında satmak zorunda kaldı. Bunun sebebi olaraksa, Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'la çektiği 'Uzaklarda Arama' filmi gösteriliyor. Film gişede hüsran yaşayınca ve beş haftada sadece 87 bin kişiye ulaşınca, Türkan Şoray filmin masraflarını karşılayabilmek adına Bebek'teki villasını 10.5 milyon dolara satmış.

BORÇLARI CEBİNDEN ÖDEDİ

Usta oyuncu aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya'da bir sitede yeni bir villa alırken, geriye kalan parayla da 'Uzaklarda Arama' filmi nedeniyle yaptığı borçları ödemiş.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Türkan Şoray Yağmur Ünal Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

ABUZER YARDIMSEVER:

YAZIIK! YARDIM MI ETSEK; BENDEN 10 KURUŞ ÇALIŞIR

16
1
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

BU YAŞTAN SONRA DERDİN NE TEYZE GİT EVİNDE OTUR

11
1
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

ULAN HABER YAPARKEN DOĞRU DÜZGÜN YAPIN 30 MİLYONLUK VİLLAMI VAR

6
4
yanıtYanıtla
erciyes:

rüçhan adlı ile beraber yaşadı o villada . babası yaşında adamla 20 yılını geçirdi nikahsız

5
4
yanıtYanıtla
AKBABA DİYORKİ Mobil-IOS:

NERDEN GELİYO KARDEŞİM BU GEĞERMENİN SUYU GERÇİ OGADAR FİLİM ÇEKTİ BU GADAR VİLLADIDA VARDIR

2
6
yanıtYanıtla
C.T:

Nicin Turkan hanimla ugrasiyorsunuz bu kadin senelerden beri calisip ve simdi evini satmak zorunda kaldi Emenimki Turkan hanim 35 senedir oturdugu evini satti borclarini odemek ve kizini desteklemek icin. Bir kez daha kanitladi ne kadar hanim ve hic kimseye borclu kalmak istemediOrnek bir bayan ve hanimefendi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title