Haberler

Türkan Şoray ve Deniz Türkali Usta Yönetmen Anısına Buluştu

Güncelleme:

Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına düzenlenen 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali'nin galası geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Forum Mersin tarafından Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz'ı anmak amacıyla düzenlenen 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali, Türk sinemasının usta isimlerini buluşturdu. Nefise Karatay'ın sunumu ile gerçekleştirilen festivalin gala gecesine ünlü oyuncu Türkan Şoray ve Atıf Yılmaz'ın eşi oyuncu Deniz Türkali ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkali: "Mersin vefa kenti"

Oyuncu Deniz Türkali de, Mersin'in vefa kenti olduğunu belirterek, Atıf Yılmaz adının böylesi bir festivalde anılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Türkali gözyaşlarına hakim olamadı, ünlü oyuncuyu meslektaşı ve yakın dostu Türkan Şoray teselli etti.

Şoray: "Türk sineması adına gururlandım"

Atıf Yılmaz'ın çektiği, Türk sinemasının başyapıtlarından Selvi Boylum Al Yazmalım'ın ve birçok Yılmaz filminin başrol oyuncusu Türkan Şoray ise, yıllar boyu birlikte çalıştıklarını ve sinema dışında da dostlukları olduğunu söyledi. Onun adına genç isimlerin ödüllendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Deniz Türkali Türkan Şoray Atıf Yılmaz Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title