Haberler

Türkan Şoray Sinema Açtı

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, İzmit'te sinema açılışına katıldı.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, İzmit'te sinema açılışına katıldı. Türkan Şoray hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza verdi.

Türkan Şoray, dün akşam İzmit'te bir alışveriş merkezinde sinema açılışına katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkan Şoray, sinemanın açılış kurdelesini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte kesti. Açılışta konuşan Türkan Şoray, "Ne kadar güzel bir günde bu buluşma. Bugün Sevgililer Günü. Sizler benim sevgilimsiniz, biliyor musunuz? Bugün çok anlamlı bir gün. Ben çok duygulandım. Hepinizin gözlerinde de sevgi görüyorum. Hepinizin gözlerini, kalbini görüyorum. Galiba çok güzel bir gönül beraberliği içindeyiz şuan. Benim hayatım boyunca sevgi ve aşk duyduğum mesleğim, yaptığım filmler sinemada oynuyor. Filmlerimizle bu güzel sevgi bağını kurduk" dedi.

İzmit halkının sanata yakın olduğunu söyleyen ünlü yıldız, "Burada filmler çekiliyor, platolar var. Yani Kocaeli, İzmit sanata çok yakın. Bu çok güzel bir şey. Sinemanın burada açılmış olması bunu gösteriyor. Demek ki Kocaeli halkından sanata talep var. Sanata bu kadar değer verdikleri için Kocaeli halkını kutluyorum. Bu anlamlı günde bu sinema açılışında bulunmuş olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Sevgi, gönül birlikteliğini yaşamış olmak ve sanatımın bir parçası olan sinema açılışında kurdele kesmiş olmak, benim için bu sevgi gününü daha da anlamlandırdı" dedi.

Türkan Şoray daha sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirip, imza verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title