Haberler

Türkan Şoray, Kızının Film Çekebilmesi İçin Bakanlığa Başvurdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, yıllar sonra kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığında yönetmenlik yapacağı, 'Eski Köye Yeni Adet' filmini çekebilmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurdu.

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, yıllar sonra kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığında yönetmen koltuğuna oturacağı "Eski Köye Yeni Adet" filmini çekmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurdu.

MART AYINDA YENİ ALBÜM

Onur Ünlü'nün yazdığı filmi çekmek için Sinema Destek Fonu'ndan kredi almak için başvuran Şoray'ın bir diğer heyecanı ise Mart ayında piyasaya çıkacak olan albüm projesi...

Bugüne kadar, yüzlerce filme imza atan Türkan Şoray, çıkaracağı albümü ve söyleyeceği şarkılar ile sevenlerine unutulmaz bir hatıra bırakacak. Albümde; Sultan'ın çok sevdiği, dinlemekten ve söylemekten mutluluk duyduğu besteler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Türkan Şoray Yağmur Ünal Onur Ünlü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

nefret ederim dilencilerden:

sanatçı geçinenlerin işi gücü devletten arpalanmak. . be utanmaz kadın dünyanın mal varlığına sahipsiin mendil açmadığın kalmış

33
3
yanıtYanıtla
BÖYLE Mİ DİYORLAR:

DEVLETİN MALI DENİZ YANİ HALKTAN TOPLANAN VERGİLERDEN BİZ MEDYATİKLER DE YİYEBİLDİĞİMİZ KADAR YERİZ YEMEYEN MEDYATİK KERİZ, HALK DA AVUCUNU YALASIN YESİN YİYEBİLİRSE KEREVİZ !

31
1
yanıtYanıtla
mert:

nasil olsa memlekette aile boyu yemege alismislar, kendi cebinden degilde milletin vergilerinden ciksin istiyorlar, devletin mali deniz yemeyen keriz

23
4
yanıtYanıtla
vAi:

sen bu parayı alırsan bende gidip isteyeceğim. Albüm çıkartmaya çalışıyoruz stüdyomuz var imkansızlık içinde boğuşuyoruz millet arabesk rapçi yada benzer tür sanmasın , biz klasik müzik eğitimli neoklasik metal müzisyenleriyiz. 20 senedir bu işle uğraşıyoruz. Stüdyomuzu maddi yükler yüzünden dağıtıp kapatmak zorunda kaldık 2 sene önce, şimdi hafiften yeniden başladık. Sen almayı başarırsan bende başvuracağım vatandaş olarak. Sonuçta kültürel çalışma yapıyoruz bizde

27
0
yanıtYanıtla
Centre:

Ya bir tane kizi var hanlari apartmanlari var zenginlik icinde bir hayatlari oldugunu goruyoruz. Lutfen o krediyi yetenekli garibanlar alsin.

25
2
yanıtYanıtla
SEROK AMAT:

Kusura kalmayın Türkan hanım, önce Bilal ve Sümeyye''nin başını bağlamak durumundayız. . .

11
12
yanıtYanıtla
Necmettin Demir:

Oğlum iyi bir ud sanatçısı üç yıldır misafir sanatçı olarak görev yaptı kadrosuz ve işsiz geziyor sen servet içinde yüzen birisin kültür bakanlığından destek istiyorsun allah gözünüzü doyursun ne diyelim.

18
4
yanıtYanıtla
hülya:

sinemacılık ta babadan oğula geçer oldu bırakın da ne yetenekli çocuklar var devlet verecekse onlara destek versin

20
1
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Milletin vergilerini bunlara yediriyorlar

19
2
yanıtYanıtla
sewinç:

kızı çok güzel ya. . . ama türkan ah ah bir başka

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title