Haberler

Türk Yogacıdan Uluslararası Başarı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Dünya Yoga Koreografi Yarışması'nı Selva Arı kazandı.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Dünya Yoga Koreografi Yarışması'nı Selva Arı kazandı.

Uluslararası Dünya Yoga Koreografi Yarışması ilk kez Didim'deki Akbük Ramada Resort Otel'de düzenlendi. Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy işbirliğinde yapılan yarışmaya dünyanın pek çok ülkesinden ve yurt içinden yarışmacılar katıldı. Birbirinden iddialı ve ilginç koreografilerin sunulduğu kadın ve erkeklerin beraber katıldığı yarışmada, yaş sınırı konulmadı. Yoga duruşları (Asana) ve dans figürlerinin harmanlandığı koreografiler arasından Selva Arı birinci oldu.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, Dünya Yoga Koreografi Yarışması'nın önümüzdeki aylarda yapılacak şampiyonaya bir hazırlık olduğunu, şimdiden yüzlerce başvurunun olduğunu ifade etti. Manaf, yoganın bir spor dalı olarak olimpiyatlarda da yer alması için çalışmalarda bulunduklarını sözlerine ekledi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Manaf Akbük Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Sevim Yasbala:

Böyle bir spor dalında Dünya''da tanınmamız çok sevindirci. Dünya Türkiye''yi böyle güzel başarılarla tanımalı. Çok gurur duydum.

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Öztürk:

Müthiş bir haber, Milli başarımız, Dünya''ya adımızı altın harflerle yazıyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title