Haberler

Türk Yıldızları ve Solotürk Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türk Yıldızları ve Solotürk ekibinin gösterinden görüntüler Hava Kuvvetleri Komutanı ve İzmir Valisi standları gezerken görüntüler - İzmir'de Hava Teknik Okulları Komutanlığınca düzenlenen şenlikte Türk Yıldızları ve Solotürk ekibi gösteri uçuşu yaptı Hava Teknik Okulları Komutanlığınca Gaziemir ilçesinde "2. Havacılık ve Kültür Şenliği" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türk Yıldızları ve Solotürk ekibinin gösterinden görüntüler

Hava Kuvvetleri Komutanı ve İzmir Valisi standları gezerken görüntüler - İzmir'de Hava Teknik Okulları Komutanlığınca düzenlenen şenlikte Türk Yıldızları ve Solotürk ekibi gösteri uçuşu yaptı

Hava Teknik Okulları Komutanlığınca Gaziemir ilçesinde "2. Havacılık ve Kültür Şenliği" düzenlendi.

Hava Teknik Okullar Komutanlığının Gaziemir Hava Üssü'nde bu yıl ikincisi düzenlenen şenlik, mini helikopter, drone ve motorlu yelkenkanat (mosquito) uçuşları ile başladı. Öğrencilerin dans, karate ve halk oyunları gösterilerinin de yer aldığı etkinlikte, askeri helikopterlerin geçişi ilgiyle izlendi.

Şenlikte, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın gösteri ekibi Türk Yıldızları ve Solotürk'ün ve Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi'nin gösterisi beğeni topladı.

Yağışlı havaya rağmen askeri ve sivil havacılık tutkunlarını bir araya getiren şenlik, yarasa adam atlayışı, gyrocopter, paramotor, radyo kontrollü uçaklar ve paraşüt gösterileri ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziemir İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title