Haberler

Türk Yıldızları'ndan, Şikayetçi Kadına Ders Niteliğinde Cevap

Güncelleme:

Gürültüden çocuğunu uyutamadığını söyleyen kadına, Türk Yıldızları Twitter'dan "Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz." yanıtını verdi.

Konya'da yarın yapacakları halka açık gösteri öncesinde prova uçuşları gerçekleştiren Türk Yıldızları'na ilginç bir şikayet geldi. Fazla gürültü yaptıkları, çocuğunu uyutamadığını söyleyen bir kadının sosyal medyaya yansıyan şikayeti üzerine Türk Yıldızları sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

TÜRK YILDIZLARI'NDAN CEVAP

Türk Yıldızları twitter hesabından verdiği yanıtta, "20 dakikadır gürültü yapıyorlar diye bizi şikayet eden hanımefendi; Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz" ifadeleri yer aldı.

GÖSTERİ TAKVİMİ YOĞUN

Dünyada ses hızını aşan uçaklarla gösteri yapan az sayıda ekipten biri olan Türk Yıldızları bugün Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 93'üncü yıldönümü için gösteri yaptı. Yarın ise ana merkezleri Konya'da halka açık bir uçuş gerçekleştirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Twitter Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (180)

muti:

30 senedir amerikada yasiyorum birkere bile gosteri ucusu yapildigini gormedim boyle bos islerle bi tek turkiye gibi az gelismis ulkeler ugrasiyor bi tur takinti sanirim ezikligini ortme cabasi

99
29
yanıtYanıtla
AZERI:

ELBETTE GOREMEZSIN CUNKI AMERIKA GOSTERI UCUSHUNU IRAKDA AFGANISTANDA UYUYAN COCUKLARIN UZERINDE YAPIYOR!!!

yanıt0
yanıt0
HAŞIRT:

sana gösteri uçuşu yapasım geldi

yanıt0
yanıt0
Alper:

Turk halki icinde cidden cok nankor lafin nereye gittigini bilmeden konusan cok insanlar var. . . Turk Yildizlari bu ulkenin gururu ve onur vesilesidir. . Askere orduya en azindan temsil ettikleri makama saygisizlik etmeyin.

24
104
yanıtYanıtla
HASAN CESURTÜRK:

ömrüm boyunca düşünsem böyle anlamlı manidar cevap bulamazdım SÜPERSİNİZ TÜRK YILDIZLARI SİZİNLE GURUR DUYUYORUM

40
88
yanıtYanıtla
Hunter:

Cuk diye oturmuş :D

24
99
yanıtYanıtla
REN GEYİKLERİ:

Kanada''nın doğal yaşama ve ren geyiklerine zarar vereceği için topraklarında kurdurmadığı nato hava üssü Konya''ya kuruldu. Eğitim uçuşu yapacak başka yer yok gibi şehrin üstünde sürekli gürültü. Birde nato gavurları yetmiyormuş gibi İsrail katilleri de uçtu üzerimizde. Bu günlerde biraz daha sakin Allaha şükür. Uçaklarda hava üssüde ordumuzda insanımız için var. Kimse topluma tepeden bakmasın. Gerekiyorsa gidin meskun mahal olmayan sahalarda uçun. Biz ren geyiklerinden daha mı değersiziz.

108
13
yanıtYanıtla
erkek:

papucumun yıldızları tırıslar sizi zu Yazın

90
27
yanıtYanıtla
serdar bostancı:

ONLARIN GÖLGESİ YETER. . . UYKUSUZLUKTAN ÖLÜNMEZ, VATAN ÜZERİNDE EKMEK BULAMAYAN ÜLKELERE BAKINDA ÖYLE KONUŞUN BAYAN. . GURURLANIN. . . .

14
100
yanıtYanıtla
sinan:

rahatsız olan kişinin evinin üzerinde inadına dönerdim. . gurur duyacagınıza mırıldanıyorsunuz. ne diyebiliriz ki size

19
95
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title