Haberler

Türk Yıldızları'nı On Binlerce Kişi Soluksuz İzledi

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları’nın Antalya semalarındaki yarım saatlik gösterisi nefes kesti.

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın Antalya semalarındaki yarım saatlik gösterisi nefes kesti. 7 uçağın alçak senkronize uçuşu izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Expo 2016 Antalya'nın açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya'da bulunan Türk Yıldızları gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Gösteriyi izlemek isteyen on binlerce kişi Konyaaltı sahil boyu, varyant ve falezlere akın etti. Hafta sonunu fırsat bilen aileler de çocuklarını alarak sahilde buluştu. 1 numaralı plaja oluşturulan alana izleyiciler üzeri aranarak alındı. Sahildeki kalabalık yazdan kalma günleri aratmadı.

YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ

Antalya Askeri Havalimanından havalanan Türk Yıldızları, saat 15.00 sırasında Antalya semalarında göründü. 7 uçağın alçak senkronize uçuşu izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Solo ve bireyseL gösteriler gerçekleştiren Türk Yıldızları'nın gösterisi yarım saat sürdü. Birbirinden zorlu hareketleri gerçekleştiren Türk Yıldızları'nın gösterisini izleyiciler cep telefonları ile kaydetti. 7 numaralı uçuşu gerçekleştiren Türk Yıldızı, final uçuşunda en alçak seyirde uçarak vatandaşları selamladı.

VATANDAŞLARI SELAMLADI

Havanın kapalı olması nedeniyle düşük mesafede uçan Türk Yıldızları, kalabalığı selamladıktan sonra gösteriyi tamamladı. Uçuş esnasında çok heyecanlandıklarını ve gösteriden çok memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, Türk Yıldızları'na akrobasi gösterilerinden dolayı teşekkür etti.

Uçuş hakkında bilgi veren Türk Yıldızları Basın Halkla İlişkiler Subayı Selim Şensoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve EXPO 2016'nın açılışı için Antalya'ya geldiklerini söyledi.

"HER ZAMAN BİR B PLANIMIZ VAR"

Gösteriye Antalyalıların fazlası ile ilgi gösterdiğini belirten Şensoy, "Beklediğimizden fazla bir kalabalık gördük. Çok gururluyuz. Hava kapalı olsa da elimizden gelen hareketleri yapacağız. Bulutlu olduğu için yüksek hareketleri yapamayacağız ama alçak hareketleri yapacağız. Her durum için bir B planımız var. 30 metreden 3 kilometreye kadar irtifada hareketlerimizi gerçekleştireceğiz. Saatte 300-400 kilometrelerden bin kilometrelere kadar çıkacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Konyaaltı 23 Nisan Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title