Haberler

Türk Yıldızları, Nefesleri Kesti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü töreninden görüntüler İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın gösterisinden görüntüler Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İzmit'te gösteri uçuşu yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü töreninden görüntüler

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın gösterisinden görüntüler

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İzmit'te gösteri uçuşu yaptı.

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları, Cengiz Topel Havalimanı'ndan havalandı. İzmit semalarında 35 dakika uçan süpersonik 7 savaş uçağının gösterisi, Marina sahilini dolduran binlerce kişi tarafından ilgiyle izlendi.

Uçakların gösterisi, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Yurt içinde ve dışında şimdiye kadar milyonlarca izleyiciyle buluşan Türk Yıldızları'nın zor ve estetik hareketleri, izleyenleri heyecanlandırdı.

Gösteri sırasında saatte 300-1000 kilometre hızla kendilerine özgü manevra ve hareketler sergileyen Türk Yıldızları, karşılıklı kesişim hareketini ise saatte bin 600 kilometre hız ve üzerinde icra etti.

Törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, terörle mücadelede şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere de sağlık diledi.

Atatürk önderliğindeki Kurtuluş Savaşı'nda büyük başarılar elde edildiğini belirten Doğan, "Kurtuluş günleri, bir anlamda sevgi ve coşkunun yaşandığı, bir anlamda da kurtuluş ruhunun gençlere aktarıldığı günlerden biridir. Bu tarz sosyokültürel etkinliklerle geleceği bir anlamda güçlendirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğan, Türk Hava Kuvvetlerine teşekkür ederek, Türk Yıldızları'nın kendilerine önemli gurur yaşattığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Nevzat Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title