Haberler

Türk Vekil Zuhal Demir'den Cesur Pozlar

Güncelleme:

Belçika Federal Meclisi'nin Türk kökenli üyelerinden Zuhal Demir, Flamanca yayınlanan P-Magazine dergisine verdiği pozlarla gündeme oturdu.

Ayrılıkçı Flaman partisi Yeni Flaman İttifakı (N-VA) üyesi olan 35 yaşındaki Demir'in fotoğrafları giydiği şık ve dekolte giysilerin yanı sıra çekimlerin Federal Meclis'in çeşitli bölümlerinde yapılması nedeniyle de ilgi çekti. P-Magazine, ilk kez bir siyasinin bu tarz bir çekimle kapak olmayı kabul etmesini "tarihi" olarak değerlendirdi.

"PARLAMENTONUN GERÇEK BOMBASI"

Demir'in kapak olduğu sayının tanıtımı derginin twitter hesabından, "Parlamentonun gerçek bombası" ifadeleriyle duyuruldu. Demir fotoğraflarla ilgili olarak basına yaptığı açıklamada "Tabuları kırma konusunda sorunum yok. Bunu yapmaya cesaret eden ilk kişi ben oldum" dedi. Demir toplum nezdindeki kredibilitesi hakkında ise "Herkes benim kim olduğumu biliyor ve pozisyonlarımın farkındalar. Bu hikayenin peşimden geleceğini düşünmüyorum. Aldığım tepkiler olumlu" diye konuştu. Federal Meclis Başkanı Siegfried Bracke, parlamento binasında yapılan çekimlerin sorun yaratacak nitelikte olmadığını belirterek, "İlginç bir söyleşi, güzel bir kadının fotoğrafları. Bununla ilgili herhangi bir sorunum yok" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (109)

Ahanda şimdiMobil-ANDROID:

güzelmiş vavvv

28
1
yanıtYanıtla
Kizarrrrrm@m.m:

avrupada bok görseniz güzel dersiniz, kemal sunalın altın sıcan eseki gibi

yanıt0
yanıt0
ORHAN:

BU İNSANLAR EĞER TÜRK OLSA O MEMLEKETLERDE HİÇ BİR PARTİYE GİREMEZLER. AB BİLE SIRF TÜRK-MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZ İÇİN BİZİ KABUL ETMİYOR ARAŞTIRIN BU KADINDA YA ERMENİ YA KÜRT TÜR. VEDE TÜRK DÜŞMANIDIR. İNANMAYAN ARAŞTIRSIN GÖRSÜN

23
4
yanıtYanıtla
realist:

Türk değil bu kürt kökenli mülteci, tipi kürt tipi dağılın şimdi

15
12
yanıtYanıtla
aşkmobilWeb@haberler.com:

Nede olsa TÜRK al size bol bol GURUR DUYUN. VEKİLİZ BÖYLE İSE GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BEN DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM BİLE ARTIK ??????

22
5
yanıtYanıtla
K14:

dünyadaki en iğrenç halk hangisidir ? sorusuna türk diyerek büyük bir başarıya imza atan bir KÜRDtür.

8
18
yanıtYanıtla
VEDAT:

KESİN HDPLİ KÜRT.

16
8
yanıtYanıtla
cevapsss:

kürttür derken kişisel bir saldırı mı ırkçı bir yaklaşımcı yoksa böyle poz verdiği için mi yorum yapmışsın anlaşılmıyor evet kürt asıllı belçika da politikacı bu onun başarılı olduğunu gösteriyor ırkçı yaklaşıyorsan eğer hiç bir ırk diğerinden üstün olmadığı ve her insanın eşit olduğunu böyle poz verdiği için eleştiriyorsun da senin haddine değil kendi tercihi olduğu belirtmek isterim. . . .

yanıt4
yanıt2
serkan:

VAN lı kürdü bile türk yaptınız başka haber sitelerinde kürt olarak geçiyor :) ermeni tasarısına sonuna kadar destek vermişti araştırın kim oldugunu :)

22
1
yanıtYanıtla
buyur medya buradan yak:

Bir kadının cesur olup olmadığı orasını burasını açıp açmamasıyla ilgili demek ki. Kurtuluş Savaşı kahramanı olan kadınlarımız, analarımız, ninelerimiz saygıdeğer(?) medyamıza göre cesur değiller demek ki. . .

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title