Haberler

Türk ve Dünya Mutfağının Gözde ve Cazip Mekanları Adana Optimum'da

Hem bütçesini hem de midesini memnun etmek isteyenlerin uğrak noktası olan Adana Optimum; Ortadoğu’nun en büyük camilerinden Sabancı Merkez Camii, doğa harikasına dönüştürülen Merkez Park, tarihi Taşköprü ve Seyhan Nehri manzarasına sahip olan terasıyla ziyaretçilerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Hem bütçesini hem de midesini memnun etmek isteyenlerin uğrak noktası olan Adana Optimum; Ortadoğu'nun en büyük camilerinden Sabancı Merkez Camii, doğa harikasına dönüştürülen Merkez Park, tarihi Taşköprü ve Seyhan Nehri manzarasına sahip olan terasıyla ziyaretçilerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

TARİHİ VE OTANTİK DEKORDA YEMEK KEYFİ

Adana kebabından dönere, ev yemeklerinden pizzalara kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Adana Optimum'da, Baydöner, Kazancılar Kebapçısı, Köfteci Ramiz, Sarper Lahmacun, ev yemeklerinin marka ismi Locanda ve daha birçok ünlü restoran zinciri, cazip fiyatlarla kaliteli vakit geçirmek isteyen ziyaretçilerin çekim merkezi oluyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşköprü Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title