Haberler

'Türk'ün Suriyeli'ye İntikamı' Paylaşımını Yapan Adama Gözaltı

Güncelleme:

İzmir'de bir adam, işe geç kalan Suriyeli çalışanının üzerine basarak çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca polisler tarafından gözaltına alındı.

İzmir'de Şafak ismini kullanan Hasan K. isimli adam, işe geç kalan Suriyeli çalışanının üzerine basarak çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Türk'ün Suriyeli'ye intikamı" notuyla paylaşınca polisler tarafından gözaltına alındı.

''TÜRK'ÜN SURİYELİ'YE İNTİKAMI''

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi'nde çalışan kendisini Şafak ismiyle tanıtan Hasan K. işe geç kalan Suriyeli çalışanının üzerine basarak çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. "Türk'ün Suriyeli'ye intikamı" notuyla paylaştığı fotoğrafa yazılan bir yoruma ise "Sabah işe geç kalmanın cezasını kestim" şeklinde yanıt veren Hasan K.'ye tepkiler artınca harekete geçen İzmir Emniyeti, düzenlediği operasyonla Hasan K.'yi 6145 sokaktaki iş yerinde kıskıvrak yakaladı.

ŞAKA YAPMAK İSTEMİŞ

Bir gazetecinin "Neden yaptın?" sorusuna "Sana mı soracağım lan çakal" diye yanıtlayan Hasan K. ifadesi alınmak üzere Işıkkent Polis Merkezine getirildi. Hasan K.'nın polisteki ilk ifadesinde şaka yapmak için o fotoğrafı çektiğini ve paylaştığını söylediği belirtildi.

Bu tür olayların esnafı üzdüğünü söyleyen İzmir Ayakkabıcılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Kavlak, "Bu tür haberlerle anılmak istemiyoruz. Bizim esnafımızın hepsi duyarlı ve insancıldır, hepsi ekmeğinin peşindedir. Bu hareketleri tasvip etmiyoruz. Böyle davranan esnaflar varsa da ben uyarmak istiyorum. Hepsi devlete hesap verir." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title